EXCLUSIV. Fiii lui Vasile Turcu, pregătiți să-i resusciteze afacerile. Sinuciderea lui i-a trezit la realitate

16 martie 2017 23:30

Imediat după moartea omului de afaceri, fiii lui Vasile Turcu, dar și soția, au mai primit o lovitură dureroasă: au aflat că au rămas cu datorii de ordinul sutelor de mii de euro. Dacă până la nefericitul eveniment, familia era protejată de Vasile Turcu, care încerca să conducă singur afacerile, acum fiii lui au decis să nu lase munca tatălui lor să se ducă total pe apa Sâmbetei.

Conștienți de faptul că în curând vor veni buluc peste ei toți foștii parteneri, dar mai ales persoanele cărora Turcu senior le era dator, Adrian și Marius au decis că este vremea să ia atitudine. Cei doi băieți au început să întrebe în stânga și în dreapta, să ceară sfaturile administratorilor de firme de construcții, cu speranța că vor învăța pe repede-înainte bunul mers al business-ului și vor repune firma pe picioare.

Deși cei mai mulți i-au sfătuit să pornească de jos și să lase totul pe mâinile profesioniștilor, tinerii sunt deciși să demonstreze că sunt mai mult decât doi puști de bani gata și că pot avea grijă în continuare de mama lor.

Până în momentul de față, toate afacerile pe care le-au demarat pe cont propriu în timpul vieții lui Vasile Turcu au fost falimentate, însă Adrian și Marius sunt conștienți că acum nu-și mai pot permite luxul de a da greș, mai ales că nu mai are cine să le corecteze eșecurile.

Fiii lui Vasile Turcu nu sunt un caz unic

Fiii lui Vasile Turcu nu sunt singurii băieți de bani gata care au preluat afacerile familiei după ce tatăl a murit. Băieții omului de afacei constănțean, Petrică Iordache, s-au trezit la conducerea bussines-ului, fără niciun fel de cunoștință în domeniu. Din nefericire, cei doi nu au fost bine pregătiți și sfătuiți, așa că au pierdut o mare parte din patrimoniul fostului om de afaceri.

La fel de nepregătit a fost și Claudiu Pătrașcu. Acesta a „tocat” toată averea moștenită, ajugând în momentul de față să trăiască extrem de modest. În situația fraților Turcu se află și fetele lui Dinu Patriciu, care încearcă să învețe cât mai mult din tainele afacerilor și să ducă mai departe proiectele tatălui lor.

Citește și: 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro