EXCLUSIV/ ”Nu am nevoie de operații estetice!” Inna dezvăluie ce face pentru a rămâne în forma care a consacrat-o

02 martie 2016 23:30 De: ,

Inna nu vrea sub nicio formă să audă de vreun implant cu silicon sau orice altă procedură de înfrumusețare și preferă să facă mult sport pentru a se menține.

Inna e decisă să rămână în clubul vedetelor fără operații estetice și susține cu tărie acest lucru. Artista se simte bine în pielea ei și spune că nu s-a gândit vreodată la vreun implant cu silicon sau altă intervenție chirurgicală, tocmai pentru că nu are nevoie de așa ceva. Bruneta a dezvăluit însă pentru Libertatea cum se menține. Nu-i vorba despre vreun regim anume, dincontră, artista nu are restricții alimentare! Ea face însă foarte mult sport, potrivit propriilor mărturisiri. Iar activitățile sunt…

”Mers cu bicicleta, dans, înot, surf, mers pe jos. Nu m-am gândit să-mi fac vreo operație estetică, nu am nevoie, mă simt bine în pielea mea”.

12-TIBI_CLENCI_INNA_9888.jpg

Vedeta practică surf-ul de fiecare dată când i se ivește ocazia și în desele sale vacanțe și deplasări în Costa Rica și Mexic.

Îi place să doarmă mult

Inna ține mult și la somnul său de… frumusețe. Vedeta consideră că este foarte important să se odihnească, pentru a fi în formă.

”Pentru mine, ziua în care nu am concert începe foarte târziu pentru că îmi place să dorm foarte mult și consider că este foarte important să mă odihnesc, mai ales că majoritatea concertelor cu loc la 12 noaptea sau chiar mai târziu”, a mai spus Inna pentru Libertatea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro