EXCLUSIV | Janna Marie: «Doi ani l-am întreţinut»

25 august 2014 18:06

Andreea Bălan a rupt gura târgului, dar mai ales a lui Keo, în urmă cu două luni, când a apărut la braţul chipeşului american Michael T., fost puşcaş marin, despre care a spus că lucrează la firma lui de evenimente. Bărbatul ascunde însă poveşti tulburătoare, pe care fosta lui iubită Janna Marie, femeia care are un copil cu iubitul Andreei, a acceptat cu greu să ni le divulge.

“L-am întâlnit pe Michael la o petrecere în Michigan. Eu aveam doar 17 ani şi eram la liceu. Se prezenta ca fiind un bărbat prosper, care mă poate ajuta să-mi continui studiile. Am rămas însărcinată foarte repede. Mergeam la colegiu şi lucram cu normă întreagă. El a demisionat, iar eu am continuat şi cu serviciul, şi cu şcoala, dar aveam grijă şi de el, şi de fetiţa noastră abia născută”, şi-a început povestea Janna.
Totul a continuat până când fetiţa a împlinit doi ani, iar pentru Michael devenise o obişnuinţă să trăiască pe banii soţiei sale, chiar dacă aceasta a insistat în repetate rânduri să-şi caute un loc de muncă stabil şi să devină un bărbat adevărat, care să-şi întreţină familia.
“Ne-am mutat în Colorado când fetiţa avea doi ani şi el mi-a promis că îşi va lua un job, dar nu s-a întâmplat asta. A dispărut două luni de acasă, timp în care nu mi-a trimis nici un ban. L-am părăsit. Asta a fost cu şase ani în urmă”, a mai adăugat femeia, care între timp a absolvit colegiul, a obţinut o diplomă în psihologie, s-a căsătorit, iar soţul ei a devenit tatăl de care fetiţa ei avea nevoie.
N-are bani pentru fetiţa lui
Cu toate acestea, micuţa P. încă suferă mult după părintele ei adevărat.
“Fetiţa întreabă mereu de el şi nu înţelege de ce tatăl ei nu este alături de ea. Plânge când el îi promite că vine şi îl aşteaptă degeaba. Am avut cu el o înţelegere: să participe lunar cu 100 de dolari la întreţinerea fetiţei. A zis că mai mult nu poate. Dar nici banii ăştia nu i-am văzut mereu. Atunci am apelat la ajutorul justiţiei. În cei şase ani de când ne-am despărţit, el şi-a văzut fetiţa de numai trei ori. Ultima oară a fost în luna aprilie a acestui an. Îmi spune că nu are bani ca să se deplaseze până la noi”, a adăugat femeia cu amărăciune.
Şi dacă pentru fetiţa lui nu a găsit bani să meargă să o vadă, ei bine, a reuşit să ajungă în România, acasă la Andreea Bălan, la peste şapte mii de kilometri de New York.
Până să o cunoască pe Andreea, Michael a lucrat ca promoter la o firmă de evenimente şi, pentru că banii pe care îi primea erau foarte puţini, instanţa a stabilit o pensie alimentară minimă pentru fetiţa lui, 75 dolari lunar.
Acum, după ce a cunoscut-o pe Andreea, viaţa lui Michael s-ar putea schimba definitiv, mai ales că românca are o situaţie materială bună, care s-ar putea răsfrânge şi asupra relaţiei dintre Michael şi fiica sa.

«Andreea ştia de copil»

Întrebată dacă ştia de existenţa micuţei P. în viaţa lui Michael, Andreea Bălan a refuzat să comenteze, în timp ce Săndel Bălan a fost categoric:
“Bineînţeles că ştiam. A ştiut şi Andreea. Băiatul i-a spus încă de la început adevărul. Noi, părinţii, nu ne amestecăm în viaţa Andreei. Noi vrem ca ea să fie fericită. Şi băiatul ăsta este educat, o iubeşte, se poartă frumos cu ea”, a spus Săndel Bălan.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro