EXCLUSIV/ Are din nou voie să conducă! La 10 luni de la comă, medicii au decis să-i ridice o parte din restricții lui Gabriel Cotabiță

23 martie 2016 23:07 De: ,

Gabriel Cotabiță are din nou voie să conducă, să zboare cu avionul și să călătorească, lucruri ce i-au fost interzise o bună perioadă, după ce și-a revenit din comă.

gabriel_cotabita_soferite_af1d6d4043.jpg

În urmă cu aproximativ zece luni, Gabriel Cotabiță era găsit inconștient într-o sală de fitness. Nu puțini au fost cei care i-au ”cântat prohodul” și chiar și specialiștii erau rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate. S-a spus chiar că, dacă va supraviețui atacului, artistul va rămâne o legumă. Ei bine, Gabriel Cotabiță și-a revenit miraculos iar în prezent doar puține semne mai trădează că acesta a fost la un pas de moarte. Fostul pacient de la Urgențe mai are doar uneori probleme cu memoria, cu tremurul mâinilor, dar în rest e ”ca și nou”. Mai mult, în urma controalelor regulate pe care le face la medici, artistului i s-au ridicat și unele restricții pe care le-a avut luni bune, de când s-a trezit din comă. Acesta are acum voie să zboare cu avionul și să călătorească (a fost de altfel plecat și în afara țării), dar și să conducă, ce-i drept pe distanțe mici, nu la drum lung și obositor.

”Zboară” doar cu acordul medicilor

De fiecare dată însă, înaintea vreunui concert în afara Capitalei, Cotabiță trece pragul doctorilor, pentru ca aceștia să-și dea OK-ul după ce-l examinează cu atenție. Artistul respectă cu sfințenie sfatul acestora, doarme cel puțin 12 ore cumulat, noaptea și ziua, merge în continuare la recuperare și-și menține tratamentul medicamentos, asta în ciuda faptului că, din cauza anumitor pastile, a început să pună ceva kilograme pe el. De asemenea, artistul are mare grijă și cu alimentația.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro