14 Ian. 2018 13:00

EXCLUSIV/ La 54 de ani, iubește ca un adolescent. ”Tăticul trupelor” Quartz și Voltaj, Amedeo Bolohoi, e amorezat de o cosmeticiană!

Distribuie

La 54 de ani, Amedeo Bolohoi, tăticul formațiilor Quartz și Voltaj iubește în cel mai pur stil rock’n’roll și arată acestă stare fără inhibiții și complexe de orice fel în cel mai nonconformist stil.

De cum s-a întors din Olanda, țară unde a cântat timp de zece ani, veteranul chitarist al cărui păr, în anii 80, a fost vânat constant de miliție, s-a îndrăgostit lulea de o frumoasă blondină, specialistă în cosmetică ce lucrează la un cunoscut beauty salon din București, despre care mărturisește că i-a schimbat viața. Artistul povestește că iubirea sa i-a readuc echilibrul după ce, anul trecut a trecut printr-o grea cumpănă (a făcut un infarct pe stradă).

 Rockerul Amedeo Bolohoi îndrăgostit lulea la 54 de ani!

La scurt timp după ce s-au cunoscut cei doi s-au mutat împreună și, dovadă că 'Iubirea schimbă tot', Amedeo a lăsat deoparte pasiunea pentru heavy metal și merge de braț cu iubirea sa la concerte cu balade de dragoste ale prietenilor săi de la Direcția 5. Amedeo a avut o relație lungă cu una din colegele sale din trupa cu care a străbătut Europa, Olly de Quartz.

Amedeo Bolohoi a înfiinţat veteranul grup rock românesc Quartz în urmă cu 30 de ani şi a fost unul din primii membrii Voltaj, iar, în anii 2000 a legat proiectul Quartz & Gianina Corondan ca apoi să formeze Olly de Quartz în Amsterdam, Olanda.

 

CITESTE SI:EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii