EXCLUSIV/ Pițurcă a lăsat-o pe Vica să moară de foame când a aflat că este gravidă! ”Am vândut tot ca să-mi pot naște copilul”

07 martie 2016 23:30

Au trecut zece ani de atunci și a curs multă cerneală pe tema asta, însă, se pare, mai sunt multe lucruri nespuse despre relația pe care Victor Pițurcă a avut-o cu lituanianca Vica Blochina.

10-vica-edan-01.jpg

Faptul că fostul selecționer a dus ani întregi o viață dublă a ieșit la iveală în momentul în care acesta a sistat relația cu fiul lui și-al amantei, Vica Blochina. Blonda l-a dat în judecată pentru a-și asuma rolul de tată și au căzut la pace. Pițurcă a reluat relația cu Edan și plătește pensie alimentară. Însă, despre hopurile pe care blonda le-a trecut în decursul aventurii, Vica nu a vorbit niciodată. Până azi.

CITEŞTE ŞI: ECLIPSA SOLARĂ de mâine – efectele asupra oamenilor

Deși acum se lăfăie în lux și duce viață de divă, au existat momente când lituanianca a cunoscut sărăcia lucie. Culmea, în cea mai delicată perioadă din viața ei. Când a rămas însărcinată, fostul selecționer i-a tăiat toate veniturile și, spune ea, a lăsat-o să moară de foame. Pe atunci, trăia cu convingerea că a făcut-o pentru a o determina să scape de copil.

Raluca Bădulescu îi ducea mâncare

raluca_badulescu_020f83972c.jpg

”Cea mai săracă perioadă din viața mea a fost când eram însărcinată. Nu aveam bani nici de chirie. Mi-am vândut ceasurile, bijuteriile și mașina ca să pot naște copilul și să-i pot asigura ce-i trebuie. Tatăl lui nu a fost alături de mine decât după ce am născut”, ne-a mărturisit în premieră Vica.

Blonda ajunsese în grija prietenilor…

”Femeia care m-a ajutat cu bani a fost Raluca Bădulescu. Venea  la mine cu hamburgeri, ca nu-mi permiteam altceva. Își împărțea banii frațește cu mine.”

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro