08 Mar. 2016 23:30 Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/ Preferă să-și vadă copiii împreună decât să-și afle originile. Antonia a renunțat să-și mai caute tatăl

Distribuie

Părăsită chiar înainte de a se naște, Antonia și-a dorit mult timp să știe care a fost motivul pentru care părintele său biologic nu a căutat-o niciodată.

Viața Antoniei ar putea fi, fără îndoială, subiectul unei telenovele de succes. În spatele fericirii sale aparente, se află o poveste cutremurătoare. Sunt multe întrebări care îi macină sufletulartistei și toate au legătură cu tatăl său natural, pe care aceasta nu l-a cunoscut niciodată. Deseori a vrut să afle: Mai trăiește oare părintele său? De ce acesta nu a căutat-o niciodată? Nimeni nu i-a putut însă oferi un răspuns. După ani de zile în care a căutat ”acul în carul cu fân”, artista s-a consolat însă cu ideea că nu-și va afla originile. Prioritar pentru ea, în prezent, este ca fiul său pe care-l are cu Alex Velea să-și cunoască surioara, motiv pentru care, convinsă și susținută și de iubitul său, și-a canalizat toată energia să-și vadă visul împlinit, iar micuța Maya să-i fie alături.

02-03-antonia-tata-GABI0363_895890d61f.jpg

Mihai Iacobescu, singurul tată din acte

Părinții Antoniei s-au despărțit înainte ca ea să se nască, iar doar la câteva luni distanță, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care mai apoi a adoptat-o și i-a dat numele său, în acte. Acesta este de altfel și singurul tată pe care-l recunoaște artista, căruia i-a plâns de multe ori pe umăr.

Comentarii