EXCLUSIV! Războiul dintre Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu continuă. Consulul e tot nemulţumit că plăteşte prea mult

03 martie 2016 23:30

Andrei Zaharescu a făcut apel la sentinţa prin care instanţa nu a acceptat micșorarea pensiei alimentare pentru cei doi copii pe care-i are cu Andreea Berecleanu la cuantumul dorit de el. În loc de o micşorare de 600 de dolari, instanţa a decis o reducere de doar 200 de dolari. La rândul ei, Andreea Berecleanu este nemulţumită de faptul că instanţa, deşi i-a dat dreptate, a obligat-o la plata cheltuielilor de judecată, circa 6.000 de lei, şi contestă decizia respectivă.

Berecleanu

Probleme mari pentru consulul general al României în Africa de Sud, Andrei Zaharescu. Fostul prezentator de televiziune s-a încurcat în pensiile alimentare pentru cei trei copii pe care i-a lăsat în urmă, în România si a cerut reducerea pensiilor acestora, pe motiv ca are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

Catinca Zaharescu-Mereuță, fiica cea mare, în vârstă de 21 de ani solicitase şi câştigase anul trecut plata pensiei alimentare retroactiv, dar și pentru perioada prezentă până la finalizarea studiilor, iar instanța a aprobat cererea ei și o pensie lunară în cuantum de 500 de dolari. În urma apelului lui Andrei, pensia i-a fost scăzută cu 100 de dolari.

Andreea Berecleanu câştigase deja pentru pensia de întreținere a celor doi copii ai lor, Eva (14 ani) și Petru (9 ani), judecătorii stabilind că fostul prezentator trebuie să plătească 1.600 dolari lunar din venitul său de 5.000 de dolari lunar.

Anul trecut, Zaharescu a devenit din nou tată, după ce actuala lui parteneră, avocata Cosmina Ionescu i-a dăruit un băiețel pe care l-au botezat în Africa de Sud. Povara pensiilor alimentare și cheltuielile cu scutecele și întreținerea noului venit pe lume în familia lui, l-au determinat pe Andrei Zaharescu să se adreseze din nou justiției române în speranța că va putea micșora cuantumul pensiei alimentare pentru cei doi copii pe care-i are cu Andreea Berecleanu.

Apelul lui a fost introdus în luna ianuarie a acestui an, odată cu o cerere de ridicare a popririi pe conturi pe care o avea în urma cererii știristei de executare silită a rău platnicului, pentru o perioadă în care acesta nu plătise niciun ban copiilor lor. „Sumele restante au fost recuperate în totalitate, în urma popririi”, ne spune Andreea, adăugând că în ultima perioadă relaţia sa cu fostul soţ s-a normalizat. „Nu suntem prieteni, dar putem comunica, în ceea ce-i priveşte pe copiii noştri”, spune vedeta Antena 1.

Așa se face că, deși s-au despărțit de doi ani, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu încă nu și-au încheiat socotelile, având doua litigii pe rol.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro