EXCLUSIV/ Secretul mistic al succesului internațional. Costi Ioniță nu mișcă fără ajutorul celui mai puternic numerolog din România

10 februarie 2016 23:30

Băiat de la malul mării, cu un succes compatibil cu apetitul românilor pentru manele și muzică de petrecere, Costi Ioniță și-a luat brusc un avânt surprinzător, a trecut Oceanul și a ajuns să cânte alături de nume cu rezonanță internațională.

E atât de prieten cu Shaggy încât acesta se laudă fanilor din întreaga lume cu ia primită în dar de la român, popularii Faydee și Mohombi împart succesul cu el și, de ceva vreme, lucrează cu producători americani de renume.

costi_ionita_02.jpgToate acestea, spun apropiații lui, coincid cu momentul în care Costi Ioniță și-a început colaborarea cu unul dintre cei mai puternici numerologi din România și nu și, de atunci, nu mai ridică un deget fără s-l consulte. Practic, confrom dezvăluirilor celor din jurul lui Ioniță, numerologul îi calculează tot, de la lansări de piese, până laîntâlniri profesionale și personale, pentru a se asigura că tot ce întreprinde, întreprinde într-un moment favorabil.

”Tot succesul pieselor lui are legătură cu acest domn. Calculele pornesc de la cele mai mici detalii. De pildă, dacă vrea să lanseze o piesă despre iubire, îi stabilește o dată legată de acest aspect al vieții, dacă vrea să comunice ceva și să se facă înțeles către publicul larg, la fel. Fuecare săptămnă, în funcție de numărul ei, are un specific, iar Costi ține cont de el sub îndrumarea numerologului. E dependent de numerologie”, ne-a dezvăluit un apropiat al artistului.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro