MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2015 18:47

EXCLUSIV | Sedusă de un italian pursânge! Cruduța s-a înamorat iremediabil de un bărbat cu trei copii și trei divorțuri la activ

Distribuie

Şi unde să găsească o paletă mai variată de posibilităţi decât în show-ul a cărui protagonistă va fi din toamnă, la Antena 1. “Burlăciţa” Daniela a avut la picioare, întreaga vară, 12 masculi atent selecţionaţi de producătorii emisiunii, toţi candidaţi la postul de iubit al celebrei asistente TV. Dornici să o impresioneze, “tăuraşii” i-au pus pe tavă inimile, conturile şi toate intenţiile nobile.

A «cumpărat-o» cu daruri scumpe

Dintre toţi însă, doar unul pare să fi trecut de filtrul neîncrederii pe care bruneta l-a dezvoltat după câteva iubiri eşuate. Potrivit surselor din interiorul echipei de filmare, Cruduţa s-ar fi lăsat înmuiată de un italian pursânge, cu un trecut extrem de stufos, care, culmea, nu ar putea trăda decât nestatornicie în amor…
Privilegiatul, care în momentul de faţă se îndreaptă către premiul cel mare şi statutul de iubit al Danielei (n.r. – filmările au ajuns deja în semifinalele competiţiei), este Pietro Summa, un italian de 36 de ani născut şi crescut în localitatea Potenza.
Bărbatul este stabilit în România de câţiva ani şi, împreună cu un asociat, tot talian, a pus pe picioare o firmă de construcţii, care, se pare, îi asigură un trai confortabil, pe placul şi nevoile Danielei.
Tot surse din echipa emisiunii, martori ai gesturilor lui faţă de Cruduţa, ne-au dezvăluit faptul că acesta i-ar fi făcut burlăciţei' mai multe cadouri exclusiviste, printre care şi un parfum de 400 de euro, care, fără doar şi poate, au impresionat-o pe bruneta cu apetit pentru lux.

Vrea şi el în showbiz

Departe de showbiz nu este nici el. Pasionat de muzică, Pietro a funcţionat' ca VJ în Peninsulă şi, în memoria acelor vremuri, se pregăteşte să lanseze un CD. În aceste condiţii, italianul ar putea fi suspectat de intenţii ascunse, întrucât o relaţie cu Daniela i-ar veni mănuşă pentru promovare.
Partea interesantă, însă, abia acum vine… Pietro Summa a fost însurat deja de trei ori şi are trei fetiţe. Singurul lucru pe care nu l-a experimentat încă, dar pe care se laudă că l-ar face alături de Crudu: nu s-a căsătorit niciodată religios.
Şi, se pare, în acest moment, are şanse reale să o îmbrace pe Daniela în rochie de mireasă, întrucât nu mai este nici un secret pentru cei din jurul ei că oftează prelung după italianul pe care se gândeşte serios să-l scoată câştigătorul concursului Burlăciţa' şi al inimii ei.

Colegii o compară cu Andreea Mantea

Fosta Burlăciţă', Andreea Mantea, s-a cuplat în timpul show-ului cu un concurent, a rămas gravidă cu el, a fost părăsită înainte să nască şi acum îşi creşte singură copilul.
Pentru că istoria pare să se repete, Cruduţa a ajuns ciuca miştourilor printre colegii ei, care, mai în glumă, mai în serios, o avertizează să se protejeze, să nu păţească ce a păţit predecesoarea sa.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii