11 Mar. 2016 18:28

EXCLUSIV/ Știm ce-ai făcut de Anul Nou! Dezvăluiri rușinoase despre partida de sex ratată pe care Daniela Crudu o plănuise cu fiul unui multi-milionar în euro

Distribuie

Daniela Crudu a stârnit multe fantezii sexuale în rândul băieților cu bani și pe multe dintre ele, spun apropiații păcătoarei, le-a și îndeplinit. Însă nu toate întâlnirie de ordin amoros au mers ca-n filme. Cel puțin una dintre ele, așa cum ne-a fost povestită, s-a soldat cu un eșec de toată frumusețea.

07-crudufoto1_8e721bb443.jpg

Printre băieții cu posibilități financiare peste limita lor, dar nu și a taților lor, care și-au dorit o noapte de amor nebun cu cea mai dezinhibată asistentă TV din showbizul nostru s-a numărta și fiul multi-milionarului Viorel Micula, numitul Victoraș. Pentru că nu-i mai ajungeau senzațiile tari oferite de elicopterele, snowmobilele și bolizii familiei, tânărul a simțit nevoia să încalece și altceva.

Dar, revenind la povestea noastră cu Feți Frumoși și Cosânzene, pentru a-și vedea visul împlinit, anul trecut, Victoraș a lansat în presă și în cercurile mondene zvonul că a pus ochii pe nărăvașa Daniela. Și zvonul lansat în sezon cald făcut pui și a trecut din gură în gură până și-a atins ținta care a reacționat când vremea s-a mai răcit. Sau, cel puțin așa ar putea reieși din evenimentele ce au urmat.

micula_01.jpg

Potrivit apropiaților lui Micula, dar și confidenților Cruduței, interacțiunea dintre cei doi s-a produs la finele anului trecut și s-ar fi soldat cu câteva escapade de decembrie prin stațiunile de pe Valea Prahovei. Aventura ar fi culminat cu decizia de a petrece Anul Nou împreună, în stil mare, tot la munte, la cinci stele, că deh, puiul de milionar știe să-și răsfețe partenerele de distracție. Doar că, cică, el însuși s-ar fi răsfățat cam prea tare cu sticlele la petrecerea de dinaintea chefului intim și când să intre… în Anul Nou, s-ar fi înmuiat de tot și nici Crudu n-a mai avut ce-i face. Așa că nici Victoraș, nici Daniela nu au pășit în 2016 cu prea multă satisfacție.

victoas_micula

Iar asta nu este prima oară când Cruduța se confruntă cu o astfel de situație, să-i zicem, rușinoasă. Cu doar câțiva ani în urmă, Leo de Strehaia striga în gura mare la televizor că asistenta nu a fost în stare să-l ajute să-i arate cât este el de bărbat.

Comentarii