EXCLUSIV | Trei crai SE BAT PENTRU LOCUL LUI Mircea Solcanu. Iată cine l-ar putea ÎNLOCUI

05 februarie 2014 10:54

După afirmaţiile revoltătoare la adresa familiei lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini, în toamna lui 2013, într-un parc bucureştean, Mircea Solcanu a fost dat afară de la Acasă TV. Trei nume sunt acum vehiculate pentru a-l înlocui pe excentricul prezentator.

Surse au declarat pentru Libertatea că numele aflate în atenţia producătorilor din Pache Protopopescu sunt  Bogdan Boantă, Keky şi Ovidiu Danci.
Bogdan Boantă se laudă deja în cercul de prieteni că el este favoritul, însă cel în mâinile căruia se află decizia este producătorul Silviu Calangiu, coordonatorul echipei „Poveştirilor de noapte”.
În ceea ce-l priveste pe Ovidiu Danci, acesta este momentan sunt contract cu Intact, până în luna Mai, iar personajul Keky sunt slabe şanse să fie acceptat în trusul din Pache, datorită deselor divergenţe apărute în presă, dintre el şi Mircea Solcanu, care au afectat trustul într-o anumită măsură. Interesant este faptul că şi el a fost chemat la probe.

Postarea care l-a lăsat şomer

Mircea Solcanu este un mare iubitor al câinlor, dar, de data aceasta, dragostea lui dusă la fanatism l-a costat postul pe care îl ocupă de 9 ani la Acasă TV. Informaţia potrivit căreia tatăl lui Ionuţ Anghel a fost atacat de maidanezi în cimitir, în timp ce mergea la mormântul copilului său l-a scos din minţi pe Solcanu care a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj lipsijt de respect familiei Anghel.
„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi”, spune Solcanu, printre altele, în mesajul pe Facebook.
Contactat atunci de Libertatea, Mircea Solcanu nu a negat în niciun fel că postarea nu i-ar aparţine, deşi, la puţin timp după ce am luat legătura cu el, dar şi cu responsabilul cu comunicarea de la Acasă TV, mesajul a dispărut.

 
 

S-au spălat pe mâini

Ulterior, Mircea Solcanu a demisionat, iar postul de televiziune Acasă a prezentat scuze publice atât telespectatorilor, cât şi familiei Anghel, pentru derapajul fostului angajat.
“Regretăm situaţia care implică familia Anghel, ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook.
Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferinţele personale şi pe problemele lui de sănătate.
Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul său în cadrul echipei ACASĂ TV, cu speranţa că gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate”, se arată în comunicatul postului.
 

Ţie cum ţi se par cele trei propuneri de înlocuitori ai lui Mircea Solcanu?

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro