MENIU CAUTĂ
14 Noi. 2017 10:00

EXCLUSIV/ Tudorel Popa, unul dintre cei mai cunoscuți finalisti la ”Românii au talent”, s-a săturat de… celebritate. ”Caut o parteneră de viață, o femeie de vârsta a treia”

Distribuie

Părăsit de faima căpătată în cadrul finalei ”Românii au talent” din 2012, protejatul lui Cătălin Măruță, Tudorel Popa, s-a reîntors la viața sa obișnuită și reînvață să trăiască fără să dea autografe.

'Omul-bormașină' s-a împăcat cu gândul că nu mai e o vedetă și supraviețuiește ca orice om al muncii, acasă, la Tulcea, fiind mulțumit de viața sa. Însă un singur lucru n-a reușit să rezolve astfel încât să fie cu adevărat fericit. Tudorel (35 ani), mai nou posesor al propriei case grație ajutorului dat de Cătălin Măruță, nu-și găsește o consoartă cu care să-și împartă necazurile și bucuriile și alături de care să înfrunte viața. Tudorel, care se descrie drept un băiat modest, muncitor, iubitor și un om care știe să dăruiască fericire, în ciuda poveștii sale de viață dramatice (a fost abandonat de părinți și crescut la o casă de copii din județ-loc unde a făcut mute donații-, apoi la un cămin de nefamiliști și a lucrat la salubrizare). Însă, în afară de o relație ruptă de lunga distanță dintre Tulcea, orașul său și Baia Mare, unde locuia respectiva fată, nu a găsit mai pe nimeni care să-l facă să se simtă iubit.

Nu mai vrea tinere! Tudorel Popa își caută o iubită de vârsta a treia

Anii trec, iar puținele pretenții ale sale s-au risipit. În prezent, Tudorel a ajuns să facă apel către doamnele mai în etate. 'Caut o femeie de vârsta a treia pentru sufletul meu,  care să mă iubească și s-o iubesc', este dorința lui Tudorel, cel care, chiar dacă nu a luat premiul de 120.000 euro, fiind eliminat în semifinalele popularei emisiuni-concurs de televiziune, a rămas în accepțiunea publică drept cel mai simpatic concurent. În timpul emisiunii, datorită abilităților sale, Tudorel i-a atras simpatia lui Cătălin Măruță, care l-a ajutat financiar, dar mai ales să-și vadă visul cu ochii, locuința sa Tulcea, propria garsonieră.

CITESTE SI:EXCLUSIV/Marcel Pavel își duce toată familia în arena Circului! Cântă cu fiii, cu sora și cu frații

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii