EXCLUSIV/ ”Zâna” e zână bună pentru infractori! Țepele în numele Andreei Marin au traversat Oceanul!

24 februarie 2016 23:30 De: ,


Implicarea Andreei Marin în cauze umanitare și cazuri sociale i-a transformat numele într-un brand numai bun de folosit în sfera carității. Iar pentru țeparii puși pe stors bani prin înșelăciune este o adevărată trufanda.

steven

Andreea Marin este frecvent asociată cu acțiunile de întrajutorare fapt ce a dat idei multor escroci care, în numele vedetei, racolează persoane naive pe care le scutură de bani. Mai nou, practica asta a depășit granițele țării, ba chiar a trecut Oceanul, iar zilele trecute, un român ”americanizat” cu suflet mare a fost la un pas să cadă în plasă. Cunoscut pentru influența pe care o are în calitate de director al celei mai importante publicații românești din SUA, dar și pentru faptul că este generator de donații în diaspora, Steven Bonica (Romanian Tribune) a fost cât pe ce să fie ușurat de o importantă sumă de bani de cineva care, prin intermediul unui site de socializare pretinde că este Andreea Marin.”Încă o modalitate de a ne (vă) fura banii. Am mirosit efortul, o simplă întrebare mi-a salvat ceva bani. Îmi venea să sar în ajutor. Era cât pe ce să pub botul și să mai găsesc și alți prieteni să facem cheta”, povestește Steven care a fost momit cu povestea tragică a unor copii rămași orfani după ce familia lor ar fi pierit tragic într-un incendiu, din cauza unei sobe improvizate, și care ar avea nevoie de bani pentru materiale de construcții necesarea refacerii casa, și care ar fi în risc să ajungă în grija Protecției Copilului Bihor.

andreea_marin_69.jpg”Eu am făcut plângere la poliție din cauza fraudelor prin intermediul facebook-ului. Am anunțat oamenii de multe ori să nu se lase manipulați”, ne-a declarat Andreea Marin, cea a cărei implicare în campanii umanitare a transformat-o într-un brand numai bun de făcut bani pe căi frauduloase.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro