MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 14:00

EXCLUSIV/Modelul Elena Chiriac, multiplă campioană la taekwondo WTF, ofertată să devină colega Innei și Antoniei

Distribuie

Modelul Elena Chiriac este dorită să facă parte ca și influencer, din Global Records, cunoscuta casă de discuri care are contract cu Delia, Inna și Antonia.

Modelul Elena Chiriac este frumușică foc. A realizat o serie de reclame pentru companii importante și bănci. Este totodată și multiplă campioană națională la taekwondo WTF, ea fiind premiată, recent, la gala Alexandrion, alături de alți mari campioni.

Cu alte cuvinte, la doar 16 ani, are o imagine foarte bună. Motiv pentru care, recent, a primit o ofertă ce parea extrem de tentantă. Acesteia i s-a propus lucreze pentru Global Records ca influencer pentru tineretul de vârsta sa și să devină astfel colegă atât cu Inna, dar și cu Antonia și Delia. Cele trei sunt doar câteva artiste de top care au contracte cu renumita agenție și casă de discuri. Cine nu și-ar fi dorit o astfel de oportunitate? Cum Elena face însă și sport de performanță, iar timpul nu-i permite să participe la prea multe evenimente, aceasta a ezitat, momentan, să semneze un contract ce i-ar putea aduce o notorietate și mai mare!

Cu vlog cu tot, la ofertă!

Cum Elena este pasionată ca și alte tinere de vârsta sa și de vloguri, agenția i-a propus că-i va crea unul. Pe acel vlog, modelul ar urma să posteze despre acțiunile agenției și activitatea sa ce are legătură cu aceasta. Recent, sportiva și-a făcut însă singură propriul vlog (elennaq.com), care se bucură deja de mulți abonați. Elena este pasionată totodată de literatură. Ea are multe premii în domeniu și îi place mult să și scrie.


EXCLUSIV/Mirabela Dauer revine pe scenă la o lună de la operație! Va cânta o singură melodie

Loading...
Comentarii