12 Iun. 2018 20:55

O mai ții minte pe Betty de la Etnic? Dansează salsa, cântă electro și s-a împăcat cu fostul iubit

Distribuie

După doi în care au convenit să stea departe unul de celalalt într-o reevaluare sentimentală, în final Betty Stroe și Zsolt Kapros și-au dat seamă că cel mai bine le e împreună, mai ales că au zece ani de relație. Și cum altfel să sărbătorească triumful dragostei decât într-o binemeritată vacanță în Croația.

Artistă și impresar, dar înainte de toate iubiți, fosta solistă a proiectului etno Etnic, Betty Stroe și Zsolt Kapros petrec împreună câteva zile pe plajele dintr-o cunoscută stațiune de la Marea Adriatică. În ultimii ani artista a preferat să ia o pauză necesară transformării sale, de la o solistă asociată genului de inspirație folclorică, la electro și pop.

 O mai ții minte pe Betty de la Etnic? Cum arată acum cântăreața!

Pauza i-a dat șansa solistei să se aproape de dansul profesionist, mai precis de salsa, gen pe care l-a descoperit după colaborări muzicale cu Willmark  (FOTO stânga), fosta vedetă de televiziune.
Solista a fost nelipsită în ultimii ani la festivalurile de dans ale fostului jurat la ”Dansez pentru tine” (Pro TV) și s-a implicat în activitățile academiei de dans a lui Wilmark care oferă show-uri demonstrative, susținute de către campionii României ai genului. După cum se vede, pauza i-a priit artistei care este mai îndrăgostită și mai sclipitoare ca niciodată.

CITESTE SI:Câţi bani primeşte Simona Halep dacă va câştiga turneul de la Roland Garros 2018

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Mihai Șora, primit cu aplauze în Piața Victoriei
Loading...
Comentarii