MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2018 20:55

O mai ții minte pe Betty de la Etnic? Dansează salsa, cântă electro și s-a împăcat cu fostul iubit

Distribuie

După doi în care au convenit să stea departe unul de celalalt într-o reevaluare sentimentală, în final Betty Stroe și Zsolt Kapros și-au dat seamă că cel mai bine le e împreună, mai ales că au zece ani de relație. Și cum altfel să sărbătorească triumful dragostei decât într-o binemeritată vacanță în Croația.

Artistă și impresar, dar înainte de toate iubiți, fosta solistă a proiectului etno Etnic, Betty Stroe și Zsolt Kapros petrec împreună câteva zile pe plajele dintr-o cunoscută stațiune de la Marea Adriatică. În ultimii ani artista a preferat să ia o pauză necesară transformării sale, de la o solistă asociată genului de inspirație folclorică, la electro și pop.

 O mai ții minte pe Betty de la Etnic? Cum arată acum cântăreața!

Pauza i-a dat șansa solistei să se aproape de dansul profesionist, mai precis de salsa, gen pe care l-a descoperit după colaborări muzicale cu Willmark  (FOTO stânga), fosta vedetă de televiziune.
Solista a fost nelipsită în ultimii ani la festivalurile de dans ale fostului jurat la 'Dansez pentru tine' (Pro TV) și s-a implicat în activitățile academiei de dans a lui Wilmark care oferă show-uri demonstrative, susținute de către campionii României ai genului. După cum se vede, pauza i-a priit artistei care este mai îndrăgostită și mai sclipitoare ca niciodată.

CITESTE SI:Câţi bani primeşte Simona Halep dacă va câştiga turneul de la Roland Garros 2018

Loading...
Comentarii