EXCLUSV/ A trăit în România, va muri în SUA. Maria Ciobanu se retrage definitiv la Los Angeles, unde are deja un loc de veci

25 februarie 2016 23:30

După o prodigioasă carieră de 55 de ani, în anul în care va împlini 79 de ani, ”Ciocârlia” muzicii populare românești, Maria Ciobanu se desparte definitiv de publicul și glia unde a făcut carieră.

Artista va lăsa o ultimă amintire concertistică celor ce au admirat-o, pe 11 și 12 martie, la Sala Palatului, și a ales să facă acest efort acum, cât starea de sănătate îi mai permite, știut fiind faptul că nu a făcut niciodată playback. Mai mult, artista a ales să ignore sfatul medicilor care i-au recomandat să nu mai zboare cu avionul, pentru ultima întâlnire cu fanii ei. Interpreta cântecului tradițional românesc se desparte astfel și de țara unde a cântat o viață, gest pe care nu-l consideră un act de trădare, ci doar dorință firească de a fi mai aproape de soț, copiii și nepoții săi într-un loc benefic stării sănătății sale, Los Angeles.

afis ciobanu

Maria Ciobanu a devenit cetățean al Statelor Unite ca și soțul său, Mircea Câmpeanu. Cei doi au un apartament în aceeaşi curte cu fiica artistei, solista Camelia Ciobanu Filip, sora mijlocie a lui Ionuţ Dolănescu. Și Ionuț locuiește tot în Statele Unite, însă pe coasta cealaltă, în Orlando, Florida. Maria Ciobanu beneficiază în America de asigurare și asistență medicală, pensie ba chiar și de loc de veci din partea autorităților, unde, se pare, a ales să fie înhumată.

La concertele de la București, Maria Ciobanu va cânta alături de toți copiii săi, soprana Leontina Văduva, Camelia Filip și Ionuț Dolănescu.

Iată când va susține Maria Ciobanu spectacole în țară:

·         9 MARTIE – CRAIOVA, SALA POLIVALENTA

·         10 MARTIE – RM. VALCEA, SALA SPORTURILOR

·         11 MARTIE – BUCURESTI , SALA PALATULUI

·         12 MARTIE – BUCURESTI, SALA PALATULUI

·         14 MARTIE – BACAU, TEATRUL DE VARA

·         15 MARTIE – IASI, SALA POLIVALENTA

·         16 MARTIE – GALATI, SALA SPORTURILOR

 

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro