MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 11:00

VIDEO EXCLUSIV. Fata lui Cătălin Crișan e subalterna lui Alexandru Arșinel. Tânăra s-a angajat la Teatrul de Revistă

Distribuie

Fata lui Cătălin Crișan s-a angajat la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, condus de nimeni altul decât Alexandru Arșinel. La aproape 18 ani, Daria și-a făcut debutul pe scenă!

Daria este cea mai mare dintre fetele îndrăgitului interpret și prima care a dat semne că-i va călca pe urme. Frumoasa fiică a cântărețului care, în anii ʼ90, a făcut furori cu piese de suflet, ca Vorbește marea', Am albit de dorul tău' ori Dacă pleci', a fost aplaudată la scenă deschisă și încurajată de colegii din distribuția piesei Un cântec… o glumă' – Adrian Enache și respectabila artistă Marina Voica.

Fata lui Cătălin Crișan s-a angajat la Teatrul de Revistă! A debutat cu spectacolul Un cântec… o glumă'

Daria a ridicat audiența în picioare când a cântat acompaniată de profesioniștii big band-ul teatrului, condus de dirijorul Dan Dimitriu. Pe scena Sălii Savoy a Teatrului Constantin Tănase' s-au mai aflat Nae Lăzărescu, George Enache și Oana Ghioca.

Daria intrat în atenția publicului anul trecut, când tatăl ei a profitat de spectacolul său aniversar de la Sala Palatului pentru a o prezenta. A luat-o alături de el pe scenă și, surpriză!, cei doi au cântat împreună, în duet.

Pasiunea pentru muzică a Dariei nu e însă nouă, a înflorit de mult, în copilărie. Fiica lui Cătălin Crișan a participat chiar și la prestigiosului Festival de la Mamaia, unde a câștigat secțiunea creație'! Și cu teatrul i s-a intersectat drumul tot devreme. De-a lungul timpului, s-a aflat în distribuția mai multor piese, inclusiv a uneia regizate de tatăl ei, intitulată Profesorul de franceză'.


VIDEO EXCLUSIV/De când e directoare, Sanda Ladoși i-a insuflat fiicei sale pasiunea pentru circ. Puștoaica se pregătește pentru acrobații

Loading...
Comentarii