MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 10:45

Fetița Andreei Bănică a început clasa a patra. Cum a fost prima zi de școală

Distribuie

Cântăreața Andreea Bănică a fost mai emoționată ca niciodată. Artista și-a dus fetița la școală, în prima ei zi din clasa a IV-a.

Andreea Bănică a avut mari emoții luni dimineață, 10 septembrie, în prima zi a noului an școlar. Vedeta și-a dus fiica, Sofia, la școală. Sofia a trecut în clasa a IV-a. Cele două au plecat împreună de dimineață spre școală, fiica vedetei având cu ea un buchet frumos de trandafiri roșii, cel mai probabil pentru învățătoarea sa.
„Clasa a 4-a, un nou început ❤️ Ghiciți cine e mai emoționata? ???”, le-a spus Andreea Bănică prietenilor ei din mediul online, dând de înțeles că ea este mai emoționată decât fiica sa.

Internauții i-au urat succes Sofiei în noul an școlar.

 

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului trecut.


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Loading...
Comentarii