13 Noi. 2017 12:00

VIDEO/ Odrasla de manelist e mare violonist! Fiul lui Liviu Guță a luat locul I la un important concurs de la Filarmonica Sibiu

Distribuie

Mario, băiatul lui Liviu Guță, e din ce în ce mai departe de meseria tatălui său.

După ce anul acesta s-a numărat printre sutele de artiști ce au urcat pe scenele prestigiosului Festival ”George Enescu”, zilele trecute, micul violonist a mai câștigat un concurs –Locul I la Concursul international de interpretare ”Erich Berghel-Dorothy Kitchen”, ce a avut loc la Filarmonica de Stat, Sibiu.

Mario, odrasla solistului de muzică de petrecere, este pregătit de Magda Ursu, profesoară la Liceului de Muzică Dinu Lipatti, unde micuțul instrumentist este în clasa a IV-a.

Mario, în vârstă de  9 ani, se pregătește asiduu să devină un violonist bun și, cea mai notabilă reprezentație s-a produs  în acestă toamnă, pe una din scenele Festivalului International ”George Enescu”, unde, chiar dacă a plouat cu găleata și nu prea a avut parte de audiență, s-a comportat ca un profesionist  (a interpretat fragmente din ”Carnaval la Veneția” de  Niccolo Paganini).

Talentul muzical ascuns al juniorului, a fost susținut de la vârsta de patru ani, când a dat semne că iubește să cânte iar primul concurs important a fost Festivalul concurs Internațional ”Paul Polidor” la secțiunea interpretare instrumentală, unde a luat locul 1. ”Iubește să cânte la vioară muzică clasică și îl încurajez cât pot. Căci pasiunea sa mă bucură și pe mine”, spune solistul vedetă a parangheliilor românești.

CITESTE SI:Detalii înfiorătoare despre tatăl Alinei Pușcaș. „Avea 120 de kilograme, a ajuns la 62”

Loading...
Comentarii