MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2014 19:30

Forţată să revină pe scenă | O vrei pe Lavinia? O iei şi pe Cristina Spătar!

Distribuie

Devenită singurul sprijin pentru familie, după ce soţul ei, Alin Ionescu, a fost arestat sub acuzaţia de evaziune fiscală, Cristina Spătar are şanse să revină pe scenă şi să guste din nou din succes. Sau măcar din nişte onorarii.
Cântăreaţa a primit o mână de ajutor de la Florin Nedelcu, impresarul unora dintre cele mai solicitate artiste de la noi şi care le are în echipă, printre altele, pe Anna Lesko, pe Andreea Bălan şi pe Lavinia Pârva.
Cum acestea au joburi pe bandă rulantă, mai ales în weekend, Cristina Spătar va fi şi ea propusă ca variantă, alături de colegele ei. Blonda a bătut până acum pe la uşile mai multor organizatori de spectacole, fără rezultatele dorite.
Tocmai pentru a reveni în atenţia acestora, precum şi a publicului, dar şi din dorinţa de a face un gest caritabil pentru un tânăr grav bolnav, Spătar a redebutat pe scenă în urmă cu aproximativ zece zile, într-un club de noapte, după o pauză îndelungată.

Tarif: între 800 şi 1.500 de euro pe cântare

Cristina Spătar şi-a stabilit, pentru început, un onorariu cuprins între 800 şi 1.500 de euro pe eveniment, în funcţie de durata spectacolului. Mai mult, e dispusă să interpreteze orice fel de muzică, la cerinţa organizatorului. Cristina nu a mai avut concerte de luni bune, iar acum lucrează intens pentru relansarea carierei.

Loading...
Comentarii