MENIU CAUTĂ
21 Apr. 2018 11:16

FOTO/ Avicii a fost fotografiat cu câteva zile înainte să fie găsit mort. Cum arăta DJ-ul suedez

Distribuie

Avicii a fost fotografiat cu câteva zile înainte să fie găsit mort, vineri, 20 aprilie, în Oman. DJ-ul suedez s-a întâlnit cu mai mulți fani ai săi și a acceptat să facă fotografii cu ei. 

Ultimele fotografii cu Avicii îl arată pe DJ îmbrăcat într-un tricou alb, firav și epuizat, însă acesta afișează un zâmbet larg, pentru fanii care au venit să îl cunoască. Avicii se afla în Oman, unde era cazat la Muscat Hill Resort.

Managed to get a photo with @avicii last night ?? what a way to end my birthday weekend ? #muscathillsresort #birthdayweekend #avicii #starstruck #excusemyfacialexpression

A post shared by Kelly Lee (@kellyleebrock) on

Una din persoanele cazate la respectivul resort a spus că a fost uimit când l-a văzut pe DJ, care se afla în vacanță și vizita pentru prima oară Oman. Acesta a mai spus că nu își aduce aminte dacă l-a văzut pe artist consumând băuturi alcoolice, însă își amintește că era în vacanță cu un grup de prieteni și cu câteva zile în urmă s-a plimbat cu vaporul, potrivit The Mirror.

DJ-ul Avicii a murit la numai 28 de ani. Decesul a fost confirmat de reprezentanții artistului. „Anunțăm cu regret pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman, vineri după-amiază'.

Familia artistului este devastată și a cerut să le fie respectată intimitatea, precizând că nici o altă declarație nu va fi făcută pe acest subiect.

DJ-ul Avicii a murit la numai câteva zile după ce a fost nominalizat la Billboard Music Award la categoria cel mai bun album dance/electronic, pentru EP-ul său intitulai „Avicii (01)'.

Avicii a anunţat în anul 2016 că nu va mai cântă în turnee, dar că va continua să facă muzică în studio. DJ-ul suedez luase această decizie din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Avicii avea pancreatită acută, o boală pe care a căpătat-o din cauza consumului excesiv de alcool.

În anul 2014, DJ-ului i-au fost scoase apendicele și vezica biliară.


Coreea de Nord renunţă la testele nucleare şi cu rachete. Kim Jong-un a anunţat că închide şi situl nuclear Punggye-ri

Loading...
Comentarii