FOTO EXCLUSIV/ Îl au la mână și-l calcă în picioare! Dan Bittman lansează propria colecție de bijuterii și accesorii, dar și șlapi cu chipul său!

12 martie 2017 23:12 De: ,

Dan Bittman va lansa propria colecție de accesorii. Brățările pe care le va scoate la vânzare artistul, precum și alte bijuterii, dar și papucii, vor fi toate personalizate cu semnătura sa.

Solistul și-a păstrat imagina de burlac etern pentru a ajunge la  toate susținătoarele sale. Până când se vor bate bancnote cu chipul său, doamnele și domnișoarele care încă nu l-au întâlnit în carne și oase, și își doresc cu ardoare să fie ”însemnate” cu autograful artistului, au la dispoziție o întreagă gamă de bijuterii și accesorii.

Dan Bittman va lansa propria colecție de accesorii personalizate cu semnătura sa

Este vorba de coliere, brățari de inox și argint, toate personalizate cu semnătura stilizată Dan Bittman. Aceasta este prima stylish colecție a solistului trupei Holograf, gamă care, cu siguranță, având în vedere popularitatea artistului, nu va intra în anonimat ca, de altfel, mai toate colecțiile de bijuterii lansate de pomană, de vedetele noastre, în scop publicitar.

 

Dan Bittman va lansa propria colecție de accesorii, bijuterii, dar și șlapi

Miile de doritoare ce îl au în gând pe Dan Bittman, vor avea șansa să-l poarte și la baza mâinii. Brățarile, realizate din inox și argint, cu mătase ori piele, vor avea prețuri accesibile (între 60 și 220 ron), în funcție de model. Regina este brățara ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”. Aceasta este în formă de inimioară, cea mai ieftină piesă din colecție (60 ron).

Domnii care nu prea îl au la suflet pe puriul loverman primesc și ei o șansă. Aceștia vor putea să-l aibă sub picior pe Dan Bittman (54 ani), datorită șlapilor cu chipul și semnătura artistului, papuci care vor fi lansați în vara anului curent.

CITEȘTE SI: EXCLUSIV/ Dan Bittman are o muză nouă! O solistă de 21 de ani l-a făcut pe veteran să-și încalce principiile

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro