MENIU CAUTĂ
06 Iun. 2018 12:53

Gabriela Cristea a crezut 4 luni că va deveni mamă de băiat. „Îi spuneam Adam”

Distribuie

Gabriela Cristea a crezut, timp de patru luni, că va deveniu mămică de băiat. Vedeta chiar alesese și nume pentru bebeluș.

Moderatoarea de televiziune Gabriela Cristea este mama unei fetițe, Victoria, pe care a adus-o pe lume anul trecut. Vedeta a mărturisit că, până în luna a patra de sarcină a crezut că va avea băiețel. Ea și alesese deja nume pentru acesta: Adam. Dezvăluirea a fost făcută de prezentatoarea TV într-un interviu pentru okmagazine.ro.

„Până la patru luni, când am aflat sexul copilului, am crezut că vom avea un băieţel, căruia îi spuneam Adam”, a dezvăluit Gabriela Cristea.

„Eu am simţit de la început că este fată, însă doctorii ne-au spus că în proporţie de 30% ar putea să fie băiat, iar cordonul ombilical nu ne lăsa să vedem nimic concret. Iar când am făcut prima ecografie morfofetală a fost şi prima dată când ne-a arătat că e fetiţă”, a mai spus ea.

„Pe noi ne-a interesat mai puţin asta, cât să fie un bebeluş sănătos”, a adăugat partenerul ei de viață, Tavi Clonda.

Cei doi au explicat și ce li s-a părut cel mai greu din perioada când au aflat că vor deveni părinți și imediat după aceea.

„Cel mai greu a fost să scap de fobiile mele, ca de exemplu cea legată de operaţia de cezariană. După care au apărut fobiile de genul „Vai, să nu se înece copilul, „Vai, a regurgitat – fobii pe care am înţeles că toate mamele le au. A fost o mică provocare și trezitul de dimineață, pentru că noi nu eram atât de matinali – ora 08.00 ni se părea prea devreme, mai ales că noi ne culcam după 02.00-03.00. Dar avem un copil foarte bun, care de la o lună şi jumătate a dormit de la ora 22.00 până la ora 08.00”, a afirmat  Gabriela Cristea.

„Mie mi s-a părut greu faptul că toate schimbările majore din viaţa noastră s-au suprapus: faptul că ne-am mutat în casă nouă cu două săptămâni înainte să se nască Victoria – o casă destul de mare, încă neterminată, la care a trebuit să mai lucrăm, să mai amenajăm, ca să avem măcar strictul necesar; faptul că joburile noastre dispăruseră, cum de altfel era şi normal în perioada respectivă. Și faptul că a venit această prinţesă mică, primul nostru copil, şi n-am avut ajutoare – mama mea nu poate să vină, pentru că are grijă de tata la Braşov. Practic, toate acestea adunate au generat mici probleme, insomnii…”, a explicat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani. A moderat numeroase emisiuni la diverse posturi de televiziune. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care o are o fetiță, Victoria. Vedeta a mai fost căsătorită și cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.


Citește și: VIDEO/Colegii de generație și prietenii lui Alexandru Jula au depănat amintiri despre maestru. 'Soția prietenului meu', melodia pe care Ceaușescu a scos-o de sub cenzură


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii