02 Iul. 2018 13:35

Gabriela Cristea, emoționată. „Îmi dau și lacrimile când mă gândesc la asta”

Distribuie

Gabriela Cristea a făcut mărturisiri despre viața sa de mămică. Vedeta a fost emoționată când a vorbit despre fiica sa.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a vorbit despre fiica sa, Victoria, la TV. Vedeta, care este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, a mărturisit că i se pare că timpul trece mult prea repede.

„Acum în perioada aceasta e foarte guralivă, energică, mă întreb unde e bebelușul acela care nu făcea nimic. Mi se pare că trec foarte repede aceste momente. Îmi dau și lacrimile când mă gândesc la asta”, a afirmat Gabriela Cristea.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit și despre experiența pe care a trăit-o cu fiica ei la mare, unde a fost de curând.

„I-a plăcut foarte mult, am ținut în mod deosebit să îi placă apa, pentru că eu nu știu să înot, nici acum matură. Eu de la o lună, am pus-o în cădiță cu colăcel, mi-am dorit mult să îi placă apa, am vrut să nu aibă această temere, ea de atunci a făcut aproape în fiecare zi băiță cu colăcelul. Îi spuneam că mergem la spa”, a explicat ea Gabriela Cristea la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni' VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Reacția lui Liviu Dragnea după apariția scrisorii nemulțumiților din PSD
Loading...
Comentarii