Gabriela Firea, GRAVIDĂ pentru a doua oară. CE SPUNE VEDETA despre SARCINĂ

14 septembrie 2014 14:13

Gabriela Firea şi soţul ei Florentin Pandele vor deveni din nou părinţi. Anunţul a fost făcut de primarul din Voluntari, în cadrul unei conferinţe de presă, iar acum vedeta tv a împărtăşit bucuria şi cu fanii ei de pe Facebook.

Gabriela Firea este din nou însărcinată la vârsta de 42 de ani. Vedeta şi soţul ei, primarul din Voluntari Florentin Pandele sunt în al nouălea cer şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi ţină în braţe cel de-al doilea copil.
După ce anunţul cel mare a fost făcut printre alte declaraţii de presă, în cadrul unei conferinţe, Gabriela Firea a fost asaltată de întrebări, la care a răspuns printr-o postare pe Facebook.
„Da, este adevărat, mai aşteptăm un bebeluş. După ce soţul meu nu a mai avut răbdare şi a făcut mărturisirea, într-o reuniune, prietenii ne-au asaltat cu întrebarea dacă este adevarat sau Florin a exprimat un gând ce s-ar putea infăptui la o dată viitoare. Bunul Dumnezeu ne-a facut un dar după o vară mai zbuciumată şi iată-ne acum numărând cu emoţie zilele până la Marea Intâlnire. Intre timp, răsfoim împreună cu David Petru, zis Tzari, albumul de acum 3 ani, când am avut o perioadă de sarcină minunată. Pentru noi, ochii limpezi ai copiilor sunt răspunsul la toate misterele acestei vieţ”a scris vedeta pe reţeaua de socializare.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro