MENIU CAUTĂ
08 Mar. 2018 14:55

Gary Oldman, proaspăt câștigător al Oscarului, a fost acuzat de violență domestică de fosta sa soție. Fiii săi îl apără pe actor

Distribuie

Gary Oldman a fost acuzat de violență domestică de fosta sa soție, la scurt timp după ce a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, pentru rolul din Darkest Hour. Unul dintre fiii lui Oldman a publicat o scrisoare deschisă în care îl apără pe tatăl său, scrie BBC News.

Fosta soție a actorului, Donya Fiorentino, de care Oldman a divorțat în 2001, a declarat că Academia de Film a răsplătit cu Oscar doi 'agresori” referindu-se la soțul ei și la baschetbalistul Kobe Bryant.

„Felicitări, Gary și felicitări Academiei pentru faptul că a acordat premiu Oscar, unor agresori. Credeam că am evoluat după tot ce s-a întâmplat cu mișcarea #MeToo', a spus Fiorentino pentru TMZ.

Fiorentino l-a acuzat pe Gary Oldman că a lovit-o în mod repetat cu un receptor de telefon atunci când a încercat să cheme poliția.

Gulliver Oldman, unul dintre cei doi fii ai cuplului Oldman-Fiorentino, care au fost căsătoriți timp de patru ani, i-a luat apărarea tatălui său față de acuzațiile aduse de mamă. Copilul avea trei ani atunci când s-a întâmplat incidentul povestit de mama sa și spune că „Am fost acolo la momentul incidentului, și aș vrea să fac acest lucru clar: nu s-a întâmplat. Oricine spune altfel este o minciuna”.

În scrisoarea sa, Gulliver spune că a fost „tulburător și dureros” să vadă în toți acești ani că niște „afirmații false” i-au afectat atât de mult. El a adăugat: „Acest chin trebuia să se fi încheiat cu 16 ani în urmă. Într-un moment atât de important pentru cariera sa, tatăl meu ar trebui să se bucure în sfârșit. Singura modalitate de a realiza acest lucru este să nu mai repetați, să nu mai distribuiți și să nu mai credeți aceste minciuni „.

Fiul laureatului cu Oscar spune că o dovadă suficientă că mama sa minte este faptul că Oldman a primit custodia copiilor în detrimentul fostei sale soții. 'Custodia copiilor este dată mamei în majoritatea cazurilor. Faptul că am crescut alături de tatăl meu este, în sine, o dovadă suficientă.

El l-a descris pe tatăl său drept „singura și adevărată lumină călăuzitoare” și „singurul meu erou” și a spus că a încetat să vorbească cu mama sa cu șapte ani în urmă, când avea 13 ani.


Citește și: Felicitări de 8 Martie. Cele mai frumoase mesaje şi urări de 8 Martie


Loading...
Comentarii