MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2014 16:58

George Tal, iubitul lui Györfi, şi-a intrat bine în rolul de tată: «Mai vreau un copil cu Daniela!»

Distribuie

Aflat la Callatis Fest, unde iubita lui, Daniela Györfi, a susţinut un recital joi seară, George Tal s-a arătat cât se poate de grijuliu cu solista, pe care o şi impresariază.
A urmărit-o din culise şi i-a atenţionat pe dansatori să aibă mare grijă să nu o accidenteze pe scenă. El a declarat pentru Libertatea că este încântat de familia lui, pe care ar dori să o mărească în curând.
Vreau să o las iar însărcinată pe Daniela. Am vrea să-i facem Mariei un frăţior sau o surioară', a spus George, căruia Daniela i-a refuzat în mod repetat cererile în căsătorie.
Cei doi şi-au lăsat fetiţa de 3 ani acasă, cu bona, şi au lipsit trei zile pentru că solista avea mai multe concerte pe Litoral.
O să o vedem pe cea mică peste câteva zile, să petrecem mai mult timp împreună. Este bine cu bona, dar ne e dor de Maria', a spus Daniela pentru Libertatea.
Cât despre dorinţa lui Tal de a mai avea un copil, interpreta a refuzat să comenteze.

Şi Paula Seling îşi doreşte un bebeluş

Considerată una din cele mai bune voci ale României, dar şi una dintre cele mai frumoase artiste, Paula Seling, este căsătorită de nouă ani cu impresarul ei, Radu Bucura. Deşi au o relaţie frumoasă, fără certuri, celor doi soţi le lipseşte un copil care să-i împlinească.
Aş vrea foarte mult să am un copil, şi Radu îşi doreşte, dar până acum nu a fost să fie să rămân însărcinată. Cred că o să avem unul când o vrea Dumnezeu. Aşa că atunci când va fi, va fi!', a spus Paula pentru Libertatea, după recitalul pe care l-a susţinut la Callatis Fest.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii