MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 12:25

Gheorghe Gheorghiu: „N-am de ce să mă plâng, am avut o viață frumoasă”

Distribuie

Gheorghe Gheorghiu și-a petrecut vara pe litoralul românesc, unde s-a simțit de minune. Artistul a mărturisit că se bucură de lucrurile simple.

Deși este stabilit în Las vegas, Statele Unite ale Americii, în fiecare an artistul își petrece vara pe litoralul românesc.
Artistul a mărturisit cum decurge o zi din viața lui pe litoralul românesc.

„M-am născut în vacanță și tot așa vreau să rămân. De la cenaclul Flacăra vin la mare. Dimineață, la 9:30 cad din pat, muzică, dans, jocuri sportive, fotbal, de dimineață până seara. Toată ziua stau pe plajă. Seara e mai tristă situația, când trebuie să mă duc să fac duș, să mă îmbrac, să aleg hainele.
Am avut o viață frumoasă și o am în continuare. Nu-mi doresc foarte multe, mă bucur de lucruri mărunte. N-am de ce să mă plâng, am avut o viață frumoasă.
Acasă e cel mai bine. Vreau să fiu alături de tatăl meu de Revelion”, a declarat Gheorghe Gheorghiu într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ce spune deputatul PSD Florin Iordache despre gestul obscen din Parlament
Loading...
Comentarii