05 Feb. 2016 13:00

Gina Pistol și Alin Cocoș se gândesc la un copil

Distribuie

Gina Pistol are planuri mari. Ea și iubitul ei Alin Cocoș pun la cale să devină părinți, deși încă nu au decis dacă și când vor face nunta.

Gina Pistol este convinsă că ar fi o mamă foarte bună pentru copilul ei, însă despre rolul de soție nu s-a pus încă problema. Întrebată dacă a primit cumva inelul de logodnă, Gina susține că are pe degete aceleași inele pe care le are de ani de zile.

”Ar fi o veste foarte bună! Fericire maxima? Îţi dai seama! Da, vorbim despre asta, ca orice cuplu normal. Aş fi o mamă super-tare.

Cu inele astea m-am născut pe deget, le am de când m-am născut. Anul abia a început… Mie nu-mi plac promisiunile, nici să le fac şi nici să mi se facă. Mie îmi plac faptele. Avem o relaţie normală.

Da, avem libertatea de a face orice, oricum. Nu am dreptul să impun absolut nimic omului de lângă mine, dar el trebuie să se gândească la consecinţele acelui fapt. Întotdeauna mi-am respectat bărbatul de lângă mine. Am ajuns să nu mai pun preţ pe ceea ce vor ceilalţi. Dacă eu sunt mulţumită de mine, vor fi şi ceilalţi”, a declarat Gina Pistol la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Alin Cocoş a avut probleme cu legea și chiar a stat în arest preventiv câteva luni, timp în care iubita sa l-a vizitat după gratii.

Dorin Cocoș a fost acuzat de trafic de influență (două fapte) și dare de mită, iar fiul acestuia, Alin Cocoș, de complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită.

Comentarii