MENIU CAUTĂ
31 Oct. 2014 12:19 , de Alina Serea

GIULIA a dat VESTEA cea MARE! E ÎNSĂRCINATĂ din NOU

Distribuie

Giulia Anghelescu va deveni mamă pentru a doua oară. Frumoasa cântăreață este în al nouălea cer și a împărtășit feiricirea cu fanii ei de pe rețelele de socializare.
„Sunt foarte fericita sa va anunt ca voi fi mămică din nou! Pitica mea, Antonia, e foarte bucuroasă ca va avea o surioara sau un fratior peste câteva luni! Mai multe poze si detalii puteti gasi in cel mai nou numar al revistei Viva! Va pup si va iubesc!”, a scris Giulia pe Instragram.
Giulia şi Vlad Huidu  mai au o fetiță în vârstă de doi ani. Cei doi s-au căsătorit religios în vara anului 2012, atunci când şi-au botezat şi copila. Înainte de a deveni soţ şi soţie, aceştia au mai trecut printr-o despărţire lungă, de vreo doi ani, şi, când nimeni nu se mai aştepta să-i vadă împreună, au decis să-şi mai acorde o şansă.
De curând, Giulia și Vlad Huidu au trecut din nou printr-o perioadă dificilă, când s-a pus chiar problema unui divorț. Din fericire, cei doi au reușit să treacă peste neînțelegeri și, iată, vor deveni din nou părinți.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii