Giurgea și Bratu au avut ocazia de a lua parte la o aventură specială

19 mai 2017 13:09

Giurgea și Bratu au avut ocazia de a lua parte la o aventură specială, pe care o vor prezenta sâmbăta aceasta, de la 10:30, la SuperSPEED la Pro TV. Cei de la Rolls-Royce i-au chemat pe Costin și Tudor la Budapesta, le-au predat noua lor mașină decapotabilă, Dawn, și le-au spus să o transporte în siguranță până la București. Băieții au luat micul dejun la Budapesta, s-au urcat în cea mai luxoasă decapotabilă din lume și au pornit spre capitala noastră, ca să ajungă în timp pentru cină. Au fost ajutați decisiv de motorul V12 biturbo de 6.6 litri cu 571 CP.

Tot sâmbăta aceasta, la SuperSPEED LA Pro TV, vedem și o cursă pe circuit, în mediu controlat, la AMCKART, cu două BMW Seria 2, monovolume. De fapt, din cauza lor a început o cursă pe… biciclete BMW, care a avut un rezultat la fel de surprinzător ca motivul în sine: Bratu a promis că dacă pierde, nu mai spune că monovolumele BMW sunt mașini urâte.

Emisiunea va continua mâine cu un interviu cu Cabral despre motocicleta lui BMW K 1600 GT și cu o știre despre prima cursă din calendarul competițional Motorpark Adâncata.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro