MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2015 21:45

Guşa i-a fost tăiată «la pachet»! Detalii neştiute despre operaţiile estetice suferite de Cruduţa luna trecută | EXCLUSIV

Distribuie

Iniţial, Crudu a mărturisit doar rinoplastia şi, oficial, a dat vina pe o deviaţie de sept care a făcut ca această operaţie să devină o necesitate. S-a descoperit că a fost şi o intervenţie asupra conturului feţei, care justifica pe deplin bandajul care îi înconjura capul.
Cum s-a ajuns la asta? De ceva vreme, Daniela Crudu se tot studia în poze şi observase o gâlmă' la nivelul nasului. Nimic neobişnuit, ci doar exagerat de ea, spun apropiaţii. Şi, aşa azi, aşa mâine, bruneta a dezvoltat un complex adevărat, care a făcut casă bună cu cel legat de guşa proeminentă care i se tot arăta în fotografiile neretuşate.
A plătit 3.000 € pentru ajustări
Astfel, luată pe sus de dorinţa de a scăpa de frustrări, mai ales că ea din frumuseţe câştigă, s-a interesat care medic e mai în măsură să o ajute, a scos bani de la ciorap şi a sărit pe masa de operaţii.
Deşi ar fi putut să facă bine mersi un contract în sistem barter, ca mai toate colegele ei de breaslă, asistenta TV a plătit 3.000 de euro. A beneficiat însă şi de reducere. Potrivit surselor din anturajul ei, Daniela nu a plătit decât rinoplastia, iar tăierea guşei a venit la pachet.

Loading...
Comentarii