Horia Brenciu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Pro TV

17 septembrie 2014 18:00

Horia Brenciu a dezvăluit că a ales să plece de la Pro TV pentru că cei de la postul de televiziune nu i-au pus în valoare latura artistică.

„O să spun doar că eu nu am numai o latură de om de televiziune, ci şi una de spectacole. Dacă cei de la televiziunea de atunci se mărgineau a lua doar jumătate de la mine, parteneriatul nu e plin. Eu încă pup mâna doamnelor, sunt un tip de modă veche. Cred în înțelegerile între gentlemani. Nu se întâmpla asta şi pe partea artistică, acolo. În 2011, am avut concert sold-out la Sala Palatului, în 2012 am avut patru show-uri tot acolo. În momentul în care ai un om care face nişte premiere pe piaţa românească şi ai un trust puternic, dar nu bagi aurul ăsta în seamă, atunci e ca şi cum nu am nevoie de jumătate din tine”, a mărturisit Horia, pentru adevarul.ro.
Horia Brenciu a părăsit trustul Pro TV în luna martie, după trei sezoane de „Vocea României“. El a semnat cu Antena 1 și va debuta vineri în rolul de membru al juriului în noul sezon „X Factor“, alături de Ștefan Bănică și de ”veterana” show-lui, Delia Matache.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro