10 Noi. 2017 18:00

Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi. Ce a făcut-o să plângă | FOTO

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici s-a emoționat foarte tare când a vorbit despre mama ei.

Ilinca Vandici, care este mămica unui băiețel, a participat zilele acestea la un eveniment moden.

La gala respectivă, Ilinca Vandici, care s-a măritat anul acesta, a fost întrebată cui i-ar da un premiu dacă ar putea. Vedeta de televiziune a mărturisit că acesta ar fi pentru mama ei.


„I-aș da un premiu mamei mele. Un premiu pentru mama, pentru că este cea mai bună mamă din lume, pentru că fără ea nu eram cine sunt astăzi. Pentru că fără ea nu reușeam să mă descurc cu bebe și cu emisiunea în același timp. Pentru că nici eu nu pueam să-l cresc pe bebe atât de frumos precum reușește să-l crească ea. Și pentru că este îângerul meu păzitor, care întotdeauna a reușit să mă țină cu picioarele pe pământ, indiferent de ce s-a întâmplat.

Este un om care a trecut prin foarte multe lucruri, multe dinte ele dureroase, și totuși a reușit să se ridice și să meargă mai departe și să aibă astăzi sufletul acest pur și energia aceasta debordantă pentru a crește un bebeluș. Mama, te iubesc. toate premiile din lume, pentru tine”, a spus Ilinca Vandici cu lacrimi în ochi, într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.


Citește și: Detalii înfiorătoare despre tatăl Alinei Pușcaș. „Avea 120 de kilograme, a ajuns la 62'


 

Loading...
Comentarii