Înapoi în Fermă! Planurile Iuliei Vântur nu prea se potrivesc cu intențiile lui Salman Khan

29 decembrie 2015 23:45

Fierbe toată India în aşteptarea nunţii lui Salman Khan cu Iulia Vântur dar, se pare, blonda nu prea se grăbeşte la altar. În loc să semneze certificatul de căsătorie, românca a semnat un contract de muncă.

După săptămânile petrecute în India alături de iubitul ei milionar, star bollywoodian cu dare de mână şi mult lux la degetul mic, Iulia Vântur se întoarce… la coada vacii.
Deşi a fost la un pas să piardă contractul cu PRO TV, blonda va prezenta şi al doilea sezon al reality- show-ului “Ferma vedetelor”. Iar contractul este negociat, avizat şi semnat. Revenirea Iuliei în cărţi a fost, spun unii, noroc pur.

Lili Sandu, printre favorite

Doar în urmă cu câteva săptămâni, producătorii showului au simţit nevoia s-o schimbe, pe de-o parte pentru o mică economie, ieşeanca fiind o vedetă scumpă, pe de alta, din dorinţa de a da un refresh formatului. Şi au urmat zeci de castinguri la care doar cine n-a vrut nu s-a prezentat. Şi după ce s-a cernut sita, potrivit surselor noastre, printre favorite au rămas Adela Popescu, Dana Rogoz, Gina Pistol şi Lili Sandu, prima cu mari şanse la post.
Adela nu anunţase încă faptul că va deveni mamă şi părea varianta perfectă. Ce şi cum s-a întâmplat, greu de ghicit, cert e că învingătoare la puncte a fost… tot Iulia Vântur. Se pare că cel mai important atu al ei a fost faptul că ea însăşi este creaţia PROului şi se identifică perfect cu postul. Mai mult, prudenţa de a nu da greş şi rezultatele sezonului în care ea a fost cârmă au trecut drept bile albe tot în dreptul Iuliei.
Practic, nici una dintre doritoarele trecute prin focul castingului nu a fost atât de bună încât să convingă din prima. Interesant este că acest contract nu prea coincide cu planurile personale ale Iuliei pe care presa din India le tot vehiculează de câteva săptămâni. Taman când toţi o văd aşezată la casa lui Salman Khan, blonda s-a legat de glie, cel puţin până la jumătate primăverii, când se vor încheia filmările.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro