MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 11:44

Ionela Prodan a cântat la recepțiile demnitatorilor comuniști. „Nu prea câștigai mult”

Distribuie

Pe vremea comuniștilor, Ionela Prodan a fost chemată la numeroase recepții pentru a întreține atmosfera. despre acele vremuri și-a amintit artista într-un interviu.

Ionela prodan a fost una dintre cele mai îndrăgite și mai profesioniste cântărețe de muzică populară din țara noastră.

De-a lungul vieții, Ionela Prodan, care a murit în data de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, a fost chemată la numeroase evenimente private, inclusiv la recepțiile demnitarilor din perioada comunistă.

Despre acele vremuri își amintea Ionela Prodan, care va fi înmormântată joi, 19 aprilie, într-un interviu pentru revista Taifasuri.

„Ștefan Andrei (n.r. – ministrul de Externe al României din perioada comunistă) mă chema să cânt. Nu prea am fost unde era Elena Ceaușescu. Cântam mai mult unde erau bărbați, Ceaușescu mai rar.

Eu cântam foarte mult, și dacă aveam spectacol nu renunțam la el pentru recepții, pentru că de acolo luam bani, pe când de la recepții nu prea câștigai mult. Însă artistul era respectat, nu oricine ajungea la o recepție de grad zero, la Comitetul Central”, mărturisea Ionela Prodan.


Citește și: Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă'


 

Loading...
Comentarii