Iubitul milionar a scos-o din sărăcie | Loredana (ex Trident) duce o viaţă de prinţesă la Londra

18 septembrie 2014 19:05

După câteva luni în care a stat în ţară împreună cu fetiţa ei, fără nici un leu în buzunar şi neştiind ce să facă, viaţa s-a schimbat cu 180 de grade pentru Loredana Poghircă. Ea se bucură din nou de averea de peste 150 de milioane de euro a iubitului ei, Oliver Morley.

În urmă cu nici un an, Loredana, fostă componentă a trupei Trident, a trăit o dramă, ajungând în pragul depresiei. S-a certat cu iubitul milionar din Anglia, cu care are un copil, şi s-a întors în ţară fără o leţcaie.
În cei cinci ani de relaţie, ea s-a ocupat exclusiv de creşterea fetiţei lor, fără a realiza vreun venit. Blonda a trecut prin momente cumplite, mai ales că a fost pe punctul de a-şi pierde în tribunal fiica. Iată însă că uneori de la agonie la extaz nu e decât un pas.
Oliver Morley a adus-o înapoi în viaţa lui, iar împăcarea a fost cât se poate de dulce. Englezul, a cărui avere este estimată la peste 150 de milioane de euro, i-a pus din nou pe tavă tot luxul de care acum se bucură împreună.
Englezul este foarte bogat
Fosta cântăreaţă şi familia ei au petrecut vara la Ibiza, apoi, la începutul acestei luni, cei trei s-au întors la Londra, în uriaşa casă a lui Oliver, unde i-au organizat o petrecere fetiţei lor, care a împlinit cinci ani.
Oliver Morley, iubitul Loredanei, se află în topul milionarilor din Anglia. În garajul lui se găsesc numai maşini de lux. De asemenea, bogătaşul deţine un iaht, un avion şi are proprietăţi în Anglia, Franţa şi Spania.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro