IULIA ALBU aruncă BOMBA: „AM ÎNŢELES CĂ ANDRA ESTE ÎNSĂRCINATĂ”

21 iulie 2014 21:19

Iulia Albu nu s-a putut abţine să nu comenteze rochia Andrei, de la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă, unde aceasta a avut rol de naşă. Flapper girl a criticat dur outfit-ul cântăreţei şi, la un moment dat, a spus chiar că, în cazul în care este însărcinată, aşa cum umblă vorba de ceva vreme prin târg, ea nu ar fi trebuit să îmbrace cu sutien o astfel de ţinută.

Fie a fost de vină faptul că rochia era prea strâmtă, fie Andra are o veste mare să dea naţiunii, aşa cum umblă vorba prin târg, cert este faptul că burtica ei a început să fie tot mai prominentă. Lucru pe care l-a observat şi Iulia Albu, atunci când a comentat ţinuta îmbrăcată de Andra la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă.
În acelaşi context, Iulia i-a sugerat Andrei că, în cazul în care aşteaptă un copil, aşa cum se speculează, nu este indicat să poarte o rochie cu o astfel de croială.
„Am înţeles că este însărcinată. Dacă este însărcinată nu trebuie să poarte sutien. Iar o astfel de rochie o dezavantajează. Îi dau minus infinit”, a comentat Iulia, la Kanal D.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro