IULIA ALBU o face PRAF pe RALUCA PASTRAMĂ: „În rochia aia de mireasă este ca o maimuţă deghizată”

21 iulie 2014 21:12

Soţia lui Pepe, Raluca, nu a fost apreciată de cel mai temut fashion-editor din România, Iulia Albu, pentru rochia de mireasă pe care a purtat-o la nunta ei. Flapper girl este de părere că ţinuta soţiei lui Pepe a fost o alegere neinspirată, făcând-o pe brunetă să arate, din punctul ei de vedere, ca o „maimuţă deghizată”.

Iulia Albu a fost dură cu ţinuta miresei lui Pepe, într-o emisiune la Kanal D. Fashion editor-ul, cunoscut pentru modul atipic de notare a outfit-urilor vedetelor, a „recompensat-o” pe Raluca pentru alegerea ei în cea mai frumoasă zi din viaţa unei femei, cu -71.
„Mireasa are o ţinută statuescă, nu a făcut o alegere bună cu această rochie, arată ca un furou care se termină sirenă. Este genul de croi pe care îl alege orice mireasă de la ţară. Parcă a vrut cu tot dinadinsul să vadă toată lumea că este foarte slabă. Nu a respectat tradiţiile rome. Nu o văd în această rochie. Este ca o maimuţă deghizată. O să primească nota -71. O mai salvează acest voal”, a spus Iulia.
Despre Pepe însă, Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă. Dacă despre coafură a spus că nu „o dă pe spate”, fashion editor-ul nu a avut obiecţii în privinţa costumului ales de cântăreţ.
„Pepe a avut o ţinută bună, motiv pentru care va primi nota 8”, a apreciat Iulia.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro