Leonardo DiCaprio are o sosie în Rusia. Uite cum ar arăta actorul dacă ar fi mai gras!

19 ianuarie 2016 07:01

Leonardo DiCaprio s-a declarat fascinat de Rusia și a mărturisit pentru ziarul german că i-ar plăcea să-l interpreteze într-un film pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. În plus, starul din „The Revenant”, ce a primit 12 nominalizări la Oscar, are chiar și o sosie la Moscova.

Cel care seamana izbitor cu actorul este un politist, iar fotografia acestuia face furori pe internet. Ce-i drept, omul legii e puțin mai grăsut decât vedeta, însa are aceleași trăsături ale feței. Fanii îi scriu rusului și chiar îl întreabă dacă e sosia actorului, în timp ce alți internauți sunt de părere că Leo ar trebui să facă un film împreună cu polițiștul rus. „Leo, privește. Oamenii se pare că îl apreciază pe fratele tău geamăn pierdut din Rusia”, a scris un alt fan. Acesta nu este însă singura sosie a lui DiCaprio. Anul trecut în octombrie, un barman suedez și artist, a făcut înconjurul internetului tot datorită trăsăturilor asemănătoare cu ale starului din „Lupul de pe Wall Street”.
DiCaprio este fiul unui autor american de benzi desenate, de origine germano-italiană, iar mama lui e de naționalitate germană. Se spune că numele a fost sub influența picturilor lui Leonardo da Vinci, pe care le văzuse mama lui gravidă în Italia. Părinții lui s-au despărțit când Leonardo avea vârsta de 8 ani.
La vârsta de cinci ani a apărut pentru prima oară pe micul ecranul , iar cariera de actor a început-o în anul 1990, jucând rolul lui Garry Buckman, o versiune televizată a filmului Parenthood. În același an, a jucat și în filmul „Santa Barbara” rolul tânărului Mason Capwell.
 
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro