MENIU CAUTĂ
07 Iul. 2014 15:26 , de Alina Dan

LISTA BĂRBAŢILOR din viaţa Annei Lesko

Distribuie

Povestea începe în 2002, pe Litoralul românesc. Atunci şi acolo, o tânără frumoasă de peste Prut făcea ravagii. Se zvonea că ar fi iubita lui Irinel Columbeanu. Aflat şi el la mare, soţul, pe atunci, al Mihaelei Rădulescu, dezvoltase o pasiune pentru ATV-uri. Acesta i-a invitat şi pe Irinel şi noua sa iubită la o plimbare, potrivit Antena Stars.
Dezinvoltă, Anna s-a pozat alături de Elan, aşezându-şi mâna, aparent întâmplător, pe fermoarul pantalonilor acestuia.
Mihaela Rădulescu a reacţionat agresiv la îndrăzneala lui Lesko, despre care a declarat că a fost „femeie uşoară” şi că Irinel pur şi simplu „a cumpărat-o”.
Nici Romaniţa, alături de care Irinel Columbeanu împlinise 14 ani de relaţie oficială şi urmau să se căsătorească, nu a menajat-o pe Anna în declaraţii. Aceasta a calificat-o atunci pe cântăreaţă la categoria „consumabile”.
Anna nu a stat doar să asculte declaraţiile vedetelor geloase şi, în toiul scandalului, a lansat videoclipul piesei „Ard în flăcări”, unde apărea sugestiv avertismentul „Atenţie, elan!”.
Irinel a continuat însă relaţia cu Anna şi, mai mult, i-a încurajat acesteia pasiunea pentru pictură. Omul de afaceri i-a înlesnit acesteia o expoziţie într-o reputată galerie bucureşteană, preţurile tablourilor expuse de ea concurând cu acelea semnate de celebrul pictor Corneliu Baba.
Dar, la finalul anului 2003, relaţia lui Irinel cu Anna s-a încheiat, aceasta găsindu-şi imediat alinarea în compania chitaristului de la Direcţia 5, Marian Ionescu. Nici această poveste de iubire nu a durat mult, astfel că, după aproximativ un an, Anna se întoarce, pentru o vreme, la Irinel.
Au urmat relaţii pasagere, neasumate de nici una dintre părţi, dar descoperite de presă, cu fotbalistul Sabin Ilie, Alin Cocoş – fiul vitreg al Elenei Udrea -, Liviu Moreanu – fiul patronului unui restaurant bucureştean – , Codin Maticiuc (alias Poponeţ) şi, din nou, o discretă idilă cu Elan  Schwartzenberg, acum divorţat de Mihaela Rădulescu. Trei luni au fost împreună, după care s-au despărţit, fără scandal.
Imediat, Anna a revenit la Codin, relaţia lor avansând chiar până în punctul unei cereri în casătorie, nematerializată însă.
A urmat o perioadă de linişte în viaţa Annei Lesko, despre care, timp de aproape 4 ani, nu s-a mai auzit nimic controversat.
În ianuarie anul acesta, Anna a anunţat că este însărcinată în 7 luni, iar acum ea este fericita mămică a unui băieţel, Adam. Partenerul Annei Lesko este un muzician cunoscut atât în România, cât şi la Chişinău, Dj Vinny, pe numele lui real Adrian Neniţă.

Loading...
Comentarii