LIVIU VÂRCIU OFERĂ DETALII PICANTE DIN DORMITOR! CE ARTISTĂ DE LA NOI A FOST DEZVIRGINATĂ DE PREZENTATOR?

23 iulie 2014 11:48

Într-un acces de sinceritate, Liviu Vârciu a povestit, într-o apariţie la PRO TV, amănunte intime spre viaţa lui amoroasă. Artistul a enumerat o listă întreagă de aventuri, mărturisind că, la un moment dat, acesta a dezvirginat o binecunoscută cântăreaţă de la noi.

Ochii văd, inima cere. Liviu Vârciu înţelege cel mai bine această veche zicală din popor şi cu greu a rezistat ispitelor domnişoarelor care au trecut prin viaţa lui.
Artistul a vorbit despre infidelitatea unora dintre iubitele lui şi despre toate eşecurile sale în dragoste. Printre cele care l-ar fi înşelat pe Vârciu se numără şi celebra cântăreaţă Claudia Pătrăşcanu, despre care cântăreţul şi prezentatorul spune şi că a dezvirginat-o.
„Trebuie să am parte de o femeie frumoasă, cuminte, corectă şi poate undeva, acolo, Bărbosul se uită şi spune: `Trebuie să-ţi dau şi ţie o femeie, să te facă fericit`. Prima prietenă a mea, Diana, m-a înşelat cu un băiat, Ion. M-am dus de ziua ei şi nu m-a primit în casă, pentru că era cu Ionuţ la ea. M-a ţinut pe scară…A doua mea iubită era din Italia, şi nu pot să-i spun numele pentru că este în showbiz, m-a înşelat. A treia experienţă a fost tot din showbiz, Claudia Pătrăşcanu, eu am dezvirginat-o. Cu ea eram într-un apartament în Tineretului, cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică şi, la 4 dimineaţa, Claudia mea (care la acel moment făcea parte cu Andreea Bănică din trupa Sexxy, manageriată de Lucian, n.r.) a coborât şi a urcat într-un jeep portocaliu, iar când am văzut prin trapă ce se întâmplă…La a patra mi-au lipsit vreo 4 zerouri din cont, aveam doar două, a fost viaţa mea, am iubit-o mult, dar nu am avut bugetul necesar să îi susţin transportul şi masa. La a 5-a s-a ales praful… La a 6-a sper să am noroc” a mărturisit întristat Vârciu, la ProTV.
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro