07 Mar. 2016 20:39 Livia Lixandru

Lovitură de teatru! Valentina Pelinel vorbeşte despre tatăl copilului ei! “Mai am un pic şi nasc. Nu o să fiu o mamă singură “

Distribuie

Mai sunt doar două luni până va deveni mamă pentru prima oară. Deşi toată lumea se aştepta ca Valentina Pelinel să dezvăluie numele celui care a lăsat-o însărcinată, acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate astea, fosta soţie a lui Boureanu asigură pe toată lumea că după ce copilul va veni pe lume, ea nu va fi o mamă singură.

Valentina Pelinel a vorbit în urmă cu puţin timp, despre tatăl copilului ei şi despre sarcină. Declaraţia ei lasă în continuare loc de interpretări. Este pentru prima data când vedeta ţine să lămurească situaţia în legătură cu tot ce s-a scris legat de sarcină.

12688373_953105054780972_3542829807376486011_n

 

„Nici n-am apucat să deschid gura şi s-au creat o mie de scenarii. Nu am spus că o să fiu o mamă singură. Lucrurile se vor lămuri de la sine. Mai e un pic şi nasc. Trebuie să se lămurească. Port un inel pe deget, e o bijuterie, nu e de logodnă. De când am divorţat, nu am fost cerută în căsătorie. Se adevereşte ce spun gravidele. Sunt umflată, dar mă simt foarte bine. Mă văd frumoasă. Când o să nasc, vreau să am familia şi prietenii aproape. Nu m-am gandit să nasc în străinătate. Chiar dacă am pozat în timpul sarcinii, nu mă gândesc să pozez şi nud, mi se pare prea mult”, a declarat Valentina Pelinel,

Se pare că nu mai e mult până Valentina va dezvălui ceea ce crede toată lumea. Libertatea.ro dezvăluia în urmă cu aproape o lună, pactul dintre cei doi. Apropiaţii afaceristului întemniţat în “Dosarul transferurilor” susţin că cei doi, Cristi Borcea şi Valentina, ar fi avut o întrevedere la vorbitor, în cadrul căreia ar fi pus la punct detaliile felului în care va continua relaţia lor de acum înainte. În principal, Borcea şi-ar fi asumat ferm copilul lui Pelinel, ceea ce i-ar fi creat Valentinei oportunitatea să iasă public şi să strige în gura mare: “E un moment dorit şi asumat, amândoi ne bucurăm de acest copil”. Mai departe, povestesc sursele noastre, s-ar fi luat în dezbatere natura relaţiei lor. Cică Borcea i-ar fi jurat că pe ea o vrea de soaţă şi că o viaţă împreună în SUA este tot ce şi-ar dori, însă, precaută, Pelinel l-ar fi pus să-i promită altceva.

Comentarii