MENIU CAUTĂ
27 Dec. 2016 15:08

Mădălina Ghenea, Crăciun de coșmar. Zbor infernal și certuri pentru mobila din bucătărie

Distribuie

Logodită cu Matei Stratan, Mădălina Ghenea a decis ca anul acesta, de Crăciun, să se împartă între București- Iași- Slatina, prima oprire fiind Iași, orașul natal al iubitului ei. Din păcate, Mădălina Ghenea a avut un Crăciun de coșmar.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au întors de la Londra 1

Mai întâi, a fost la un singur pas să nu mai ajungă la cina de Ajun, deoarece un zbor care ar fi trebuit să dureze 45 de minute s-a transformat într-un coșmar de nouă ore. Apoi, Mădălina s-a confruntat cu încă o mare problemă chiar în ziua de Crăciun, când familia ei a rămas fără mobila comandată de la un celebru magazin de mobilă.

'Când un magazin celebru te lasă pe tine și pe familia ta fără bucătărie de Crăciun, dar îți oferă o despăgubire de 200 de lei, bani pe care trebuie să îi cheltuieșt tot pe produsele lor pe care le aduc stricate și le lasă nemontate în mijlocul casei', a scris Mădălina în momentul în care s-a trezit cu aproape 200 de piese de montat, în  mijlocul casei.

madalina ghenea

Mădălina Ghenea a avut un Crăciun de coșmar

Mădălina și Matei au vrut să mulțumească pe toată lumea de Sărbători, însă au ajuns să aibă zile de coșmar. 'Mica mea aventură de Crăciun. În loc de cele 45 de minute de zbor, de la București la Iași, am călătorit nouă ore. După ce ne-au învârtit degeaba în zbor, am aterizat la Bacău, de unde, cu un autocar, care mă mir că nu s-a rupt, am fost duși la Iași. Călătoresc mereu low cost, de 15 ani, călătoresc cu autobuz, metrou, tramvai, cu orice, nu am nicio problemă, dar o astfel de aventură pentru unii pasageri, unii prea tineri, alții prea în vârstă, nu este ceea ce merită în ziua de Crăciun. Nu mă plâng, dar cred că cei de la compania aeriană ar fi trebuit să ofere măcar o sticlă de apă, măcar un scaun, măcar acelei doamne de 60 de ani care a suferit de curând o operație', s-a mai plâns Mădălina în urmă cu câteva zile.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii