13 Noi. 2017 05:30

EXCLUSIV/Marcel Pavel își duce toată familia în arena Circului! Cântă cu fiii, cu sora și cu frații

Distribuie

Mândru foc de familia sa, Marcel Pavel îi invită pe susținătorii săi să petreacă înaintea Crăciunului alături de toate talentele purtătoare a numelui Pavel, într-un concert de ”familie”.

Amitind parcă de formația celebră 'Kelly Family', artistul transmite 'O, ce veste minunată!' (15, 16 decembrie) acompaniat de 'Dinastia Pavel', băieții săi, Sasha și Richard Pavel (pian), alături de sora artistului, solista Gina Pavel și frații săi, Miki Pavel (voce) și George Pavel (saxofon). Alături de marea familie de artiști Pavel, vor mai cânta Monica Anghel, Sanda Ladoși, Nicoleta Matei, Corina Chiriac, tenorii Vlad Miriță și Andrei Lazăr, soprana Alis Fainița, Corul de copii 'Sunetul muzicii', Corul 'Accoustic' dirijat de Daniel Jinga, Ionel și Andrei Tudor și Orchestra Metropolitană București. Întreg concept artistic va fi îngrijit de regizorul Petre Năstase.

Marcel Pavel își aduce familia în arena Circului

Marcel Pavel și-a mai scos fiii pe scenă, în Sala de Operă a Conservatorului din București (și-au acompaniat tatăl la pian), dar și pe scena Sălii Palatului, tot la un concert dedicat sărbătorii de Crăciun (decembrie 2013).

Un fapt mai puțin cunoscut, George Pavel, fratele mai mare solistului, este unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din Germania. Artistul, care a părăsit România într-un mod curajos, ce i-a lăsat multe amintiri neplăcute, cu câteva zile înainte de Revoluție, locuiește împreună cu familia sa la Dusseldorf și a revenit recent în țara sa de origine unde și-a lansat primul său album, asta după o carieră în slujba muzicii de peste 35 de ani. Este vorba de 'Emotions', produs în Germania, la Imagem Music.

Acordurile saxofonul lui Gigi Pavel erau celebre din anii 80, și cânta alături de cei mai mari trupe pop-rock și artiști de muzică ușoară, amintim Aurelian Andreescu.


VIDEO | Povestea impresionantă a bătrânei care a dormit 6 ani în parc, până i-au degerat mâinile şi picioarele

Loading...
Comentarii