MENIU CAUTĂ
04 Noi. 2014 08:43 , de Dana Aramă

Mărturie dureroasă a SANDEI LADOȘI: ”SOȚUL MI-A TĂIAT TOT ELANUL!”

Distribuie

Sanda Ladoși, o prezență din ce în ce mai rară pe micile ecrane, a fost invitată la emisiunea 'Agentul VIP', de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri despre viața sa personală.
Cântăreața a mărturisit că este foarte dedicată celor doi cpopii pe care îi are cu soțul ei, Ștefan Tache, cel care, nu de mult, a fost arestat sub acuzația de spălare de bani și evaziune fiscală.
Vedeta a afirmat că și-a dorit un al treilea copil, însă soțul ei a descurajat-o.
'Mi-am dorit de la 20 de ani să am copil. Copiii au venit târziu, mult mai târziu. M-am luptat să îi am. N-am pierdut nimic din creșterea lor', a declarat Sanda Ladoși.
'Am vorbit cu soțul meu, care mi-a spus că nu este problemă cu făcutul (n.r. de copii), ci cu cine ni-i crește. M-am gândit și la al treilea copil, dar soțul meu mi-a tăiat elanul', a mai spus vedeta.
Ea a vorbit și despre perioada când soțul ei a avut probleme cu legea și a trecbuit să se ocupe singură de familie.
'Nu mi-a fost uşor, dar am învăţat din experienţele familiei mele. Și părinţii mei mei au divorţat, dar mama a fost o femeie puternică şi a reuşit să meargă mai departe… Dacă lui i s-a făcut sau nu o nedreptate, probabil că timpul va demonstra acest lucru', a încheiat artista.
 

Loading...
Comentarii