MĂRTURIILE FIICEI LUI ENACHE despre cel CARE A VRUT SĂ O VIOLEZE: „Mi-a pus CUŢITUL LA GÂT, GÂFÂIA CA UN PORC”

08 iulie 2014 18:51

Avocata familiei Enache, Katia Cicală, a povestit la o emisiune de la Antena Stars, întreg filmul tentativei de viol asupra fiicei lui Adrian Enache.

Katia Cicală a povestit la emisiunea „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, întreg filmul evenimentelor din dimineaţa de sâmbătă, când portarul blocului unde locuieşte, un libanez pe nume Ali, a încercat să o violeze.
„Ea a ieşit din spital. A fost externată astăzi în jurul orelor 15:00. Am văzut constatările medicilor, va urma o expertiză medico-legală. Mâine va merge din nou la spital. A plecat din spital pentru că nu mai suporta atmosfera de acolo. Am văzut-o astăzi şi Diana este tăiată în zona sânilor, a abdomenului, pe mâini şi gât. Este tăiată, are copci. Agresorul a pus cu o mână cuţitul la gâtul ei, iar cu cealaltă a cuprins-o de mijloc. Fata asta după ce a scăpat de agresor a fugit ţipând ca din gură de şarpe şi sprijinându-se de pereţi pentru că nu voia să moară. A fost ceva foarte serios. Totul s-a întâmplat în fracţiune de secundă”, a explicat reprezentanta familiei Enache.
Avocata Cicală a spus că Diana a fost atacată cu un cuţit, care i.a fost pus la gât şi că de aici ar fi început o luptă corp la corp cu libanezul.
„A rămas fără curent, a mers şi i-a solicitat ajutorul. Acesta a venit. A strâns-o, a început să gâfâie şi i-a spus: „Taci, taci, taci!”. Atunci ea a început o luptă corp la corp. Diana a spus că nu a existat timp fizic pentru o dispută, pentru a-l înjura. A vrut să o violeze. Copilul a spus aşa: simţeam mâna cu cuţitul la gât, cealaltă mână pe abdomen şi o gâfâială ca a unui porc. Mi-a spus că ea crede că în 5 secunde a ajuns în stradă şi că nici nu s-a uitat în spate de frică să nu fie pe urmele ei şi s-o prindă din nou. Indiferent ce s-a întâmplat acolo, nimic nu scuză acţiunea acestui om matur”, a explicat Katia Cicală.
Reprezentanta familiei Enache a mai spus că întreaga scenă s-a petrecut la primele ore ale dimineţii, când vecinii dormeau.
„Ea are mâinile pline de tăieturi pentru că a trebuit să-şi îndepărteze cuţitul de la gât. Are fire la toate degetele. Au fost tăieturi repetate. A alergat-o din cameră în baie, din baie în bucătărie. Toţi pereţii au fost stropiţi de sânge. Vecinii nu aveau de unde să ştie ce se întâmplă, pentru că totul s-a petrecut dimineaţa, când toată lumea dormea. Dacă cineva ar fi fost acolo, nu ar fi ajutat-o? Diana a coborât două etaje, cu sângele şiroind ca să ceară ajutor”, a încheiat aceasta.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro