MĂRUŢĂ face DEZVĂLUIRI BOMBĂ! A primit OFERTE de la DOUĂ TELEZIUNI PUTERNICE!

10 septembrie 2014 04:23

Prezentatorul, pe care toată lumea îl cunoaşte drept gazda emisiunii „La Măruţă”, de la Pro TV, a dezvăluit că a fost ofertat de două posturi TV puternice din România.

În ultima perioadă de timp, mai multe vedete de la Pro au părăsit trustul şi s-au îndreptat către alte televiziuni. Spre deosebire de colegii săi, Cătălin Măruţă, a decis să-şi continue munca la acelaşi post de televiziune, deşi a mărturisit, pentru www.ziarulring.ro, că a primit oferte de la televiziuni puternice.
„Am avut parte de propuneri interesante. Două dintre ele chiar erau foarte serioase, de la două televiziuni puternice. Am fost flatat de oferte, dar nici nu mi-a trecut prin cap să plec. Sunt de şapte ani aici, l-am început pe al optulea.
Am prins rădăcini în televiziunea unde, mărturisesc, mi-am dorit dintotdeauna să ajung, încă de când eram un debutant. Am învăţat enorm la Pro TV, am parte de o echipă senzaţională şi simt că, deocamdată cel puţin, nu există niciun loc unde m-aş simţi mai împlinit profesional”, a dezvăluit prezentatorul de televiziune.
Cătălin Măruţă a explicat că i-ar plăcea foarte mult să lucreze în radio, acolo unde, de altfel, a debutat.
„Am debutat la radio, iar asta nu se poate uita. N-aş avea cum. Aşa am căpătat încredere în mine, aşa am învăţat să comunic frumos cu publicul”, a spus el.
„Televiziunea este prima şi cea mai mare pasiune, dar, desigur, mai am şi altele. Aş putea să lucrez în radio, de exemplu, şi aş face asta cu mare plăcere dacă ar fi cazul”, a încheiat moderatorul.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro