MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2018 15:35

Mesajul Gabrielei Cristea după ce s-a aflat ce emisiune prezintă. „Cu și mai multe provocări”

Distribuie

Gabriela Cristea a transmis primul ei mesaj prietenilor virtuali dup[ ce s-a aflat ce emisiune va modera la Antena Stars.

După o perioadă îndelungată în care a fost vedeta postului de televiziune Kanal D, prezentatoarea Gabriela Cristea a decis să o ia pe alt drum. În urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că Gabriela Cristea va modera o emisiune la postul Antena Stars.

De curând s-a aflat și cum se numește noul show al gabrielei Cristea – Te iubesc de nu te vezi'.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, vedeta a transmis și mesaj către fanii săi, care abia așteaptă să o vadă pe micile ecrane cu noul său proiect.

„Vă invităm să intrați pe pagina emisiunii Te iubesc de nu te vezi' și să ne onorați cu un like. Aici o să găsiți toate informațiile legate de noul format TV ce urmează să înceapă la Antena Stars și pe care cu onoare am să îl prezint.

Ne așteaptă o nouă aventură cu și mai multe provocări. Vă mulțumim frumos pentru încrederea și prietenia voastră! Va îmbrățișăm cu drag!”, le-a spus Gabriela Cristea celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

După ce s-a aflat despre emisiune, evident că au apărut și reacțiile celor care o urmăresc pe celebra prezentatoare. Mulți îi urează succes și o susțin pe vedetă în ceea ce privește noul proiect. O admiratoare i-a lăsat pe pagina de socializare un comentariu, care face referire la Bianca Drăgușanu: „abia aștept să văd emisiunea! Mai ales momentul în care Bianca cu băgăciosul ăla de cântăreț vor fi la pământ pentru că tu ești preferata noastră.”


Citește și: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


 

Loading...
Comentarii